CAN 2019: den utökade listan över Guinea med Keita och överraskningarna Jeanvier och Koita!

Tillbaka till CAN efter att ha missat den tidigare utgåvan, Guinea ansikte Madagaskar, Nigeria och Burundi i grupp B. I detta sammanhang tränare för den nationella Syli Paul Put presenterade lördag en provisorisk förteckning över spelare 25 fler 6-reservister.

Även om det fortfarande är omvälvande, stjärnan i urvalet, Naby Keita, är uppenbarligen i denna grupp tillsammans med andra headliners som Francois Kamano, Ibrahima Traore och Amadou Diawara. Vid sidan av binationellt som nyligen anslutit sig till Syli som Ernest Seka och Simon Falette finns det tre nya ansikten: det mittback Julian jeanvier (Brentford, 27 år), född i Frankrike, den tidigare franska internationella förhoppningar, Fode Koita (Kasimpasa , 28 år) som inte hade svarat på framstegen i Guinea i det förflutna, men också den högra sidan Mikael Dyrestam (Xanthi / Grekland), Svensk International två gånger men alltid vänlig och därmed berättigade med Guinea.

Som förväntat, ingen Bouna Sarr

Inte överraskande, ingen Bouna Sarr (OM), i strid med rykten. Trots sin nyligen undertecknade i MLS, Florentin Pogba också fortfarande saknas i listan, eftersom angriparna Seydouba Soumah och Lass Bangoura nyligen skadade medan Sadio Diallo fick nöja sig med väntelistan.

Konsolideringen inleds maj 29 i Conakry innan du fortsätter till Marrakesh i Marocko från 1 14er juni och i Alexandria, där Syli National anländer en vecka före starten av gruppspelet. Parallellt är tre vänskapsmatcher på programmet: 7 juni mot Gambia i Marrakech, juni 11 inför Benin i Marrakech, och 16 juni mot Egypten, värdland, i Alexandria.

Förinställningen av Guinea för CAN 2019

Denna artikel uppträdde först på https://www.afrik-foot.com/can-2019-la-liste-elargie-de-la-guinee-avec-keita-et-les-surprises-jeanvier-et-koita