Nej, Geri Halliwell n

Slutet av en vänskap? Ingenting är mindre säkert. Fredag ​​24 kan, den Spice Girls sparkade av sin turné på Crocke Park i Dublin, Irland. Och trots frånvaron av Victoria BeckhamDen berömda Brittiska tjejbandet gjorde showen som tidigare. Möjligheten också för Geri Halliwell et Mel B för att göra saker klart: nej, de är inte alls arga som några av deras släktingar har underlåtit de senaste veckorna.

Faktum är att de två sångarna fortsatte att kommunicera genom media efter Mel Bs uppenbarelsersom hade erkänt att han hade ett äventyr för en natt med sin vän. och Geri Halliwell förnekade han snabbt via ett uttalande, skrivet av en av hans släktingar, påståenden från sin vän: "Det är väldigt nedslående att läsa alla dessa rykten igen [...]. Hon skulle vilja att du skulle veta att det som nyligen rapporterats är bara fel och mycket skadligt för sin familj ". Till Spegel, en nära vän av Mel B svarade att den senare var "Helt förbryllad av Geris avslag. Hon tycker att hon gör henne till en lögnare. Hon sa till mig: "Det är nästan som att hon försöker radera vår historia". "

Men efter detta förvrängning i flera veckor verkar det som om Geri Halliwell et Mel B har lämnat sina olika. Eftersom det är en medbrottsduo som vi kunde se på Crocke Parks fredag ​​24 maj, under konserten av Spice Girls på bilder presenterade av Daily Mail. Trots allt "Vänskap slutar aldrig"...

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/non-geri-halliwell-n-est-pas-fachee-avec-mel-b-depuis-les-revelations-sur-leur-p-974635