"Han gjorde en sak

"Gör ett molehill ett berg". På Twitter gjorde Aaron Carter en punkt för att klargöra vad han sa några dagar tidigare om Michael Jackson. I en intervju med Personer, skådespelaren och sångaren hade hävdat att han hade bevittnat till ett beteende "Olämpligt" av popens kung när han fortfarande var ung tonåring, men hade vägrat att ge mer information om den aktuella scenen. Vad att (r) väcka igen misstanke om pedofili som väger på Michael Jackson i flera månader, särskilt sedan utgåvan av doc Lämnar Neverland.

Inför kontroversen, Aaron Carter valde att reagera på Twitter, förklara ånger det hela världen "Skapa ett berg från en molehill" : "Jag hävdar att Michael Jackson var en otrolig pojke. Jag ber dig att sluta göra mina kommentarer till något helt fel. " skrev han. Aaron Carter gjorde det känt att beteendet han anser "Olämpligt" de Michael Jackson hade nr "Sexuell konnotation".

Aaron Carter redo att slåss för att rehabilitera MJ

"Jag försökte bara berätta för min historia, för att bekräfta att han aldrig hade provat något sexuellt med mig. Är det så dumt? Allvarligt! " han irriterade sig också i en annan tweet. Önska mer än någonting för att komma ihåg att hans relation med Michael Jackson var rent och helt enkelt vänlig, sade Aaron Carter att han var redo att ropa högt i flera år framöver: "Jag är inte orolig. Om jag måste upprepa dessa ord igen gör jag det igen, för att göra alla överens om ".

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/il-a-fait-une-chose-d-inappropriee-aaron-carter-repond-a-la-polemique-suscitee-p-974662