Foton. Cannes 2019: Sylvester Stallone skapar

Det var hans ögonblick. Mer än 10 år efter frisläppandet av John RamboSagan bärs av Sylvester Stallone kommer tillbaka nästa oktober 2 med en femte komponent, Rambo V: Senaste blodet. En mycket förväntad film av fans från Vietnamkrigsveteranen, som behandlades på en speciell kväll på 72ème Cannes. På fredagen maj 24 kunde festivalbesökare delta i en exceptionell screening som omskrev Hollywoods stjärniga karriär, innan man såg en återställd kopia av Rambo: Första blodet, redigering av den femte filmen är ännu inte färdig.

Trots det lovade det saker: fansen kunde upptäcka de första bilderna av Rambo V: Senaste blodet. Vid gjutningen a Sylvester Stallone återmonteras, men också Adriana Barraza, Paz Vega, Eller Yvette Montreal. Och de missade inte för alla trottoar den röda mattan på Cannesfestivalen i anledning av stegen. Så, den amerikanska stjärnan har lagt en tid med sin fru Jennifer och dotter Sixtinska, innan han gick med i hans co-stjärnor.

Några timmar tidigare hade han stolt poserat under La Croisettes fotokall i företaget Paz Vega. Bär en rutig skjorta, Sylvester Stallone verkade casual, solglasögon på näsan, förut att visa sina muskler. Fists upp till himlen bevisar skådespelaren för oss att han alltid förkroppsligar fullständigt hans karaktär av Rambo !

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/photos-cannes-2019-sylvester-stallone-cree-l-evenement-pour-son-grand-retour-sur-974551