Foton. Cannes 2019: Sylvester Stallone gör ett stänk på den röda mattan med sin fru Jennifer och hans dotter Sistine

Sylvester Stallone fann betydande stöd. På fredagen kan 24, den amerikanska skådespelaren gå på den röda mattan 72ème Cannes i anledning av en speciell kväll till förfogande för hans legendariska karaktär: Rambo. Möjligheten att avslöja de första bilderna av sagans femte del, Rambo V: Senaste blodet, som kommer att släppas i Frankrike nästa oktober, och att erbjuda festivalbesökare en återställd version av Rambo: Första blodet.

Och om på eftermiddagen Sylvester Stallone gjorde showen tillsammans med skådespelerskan Paz Vega, som framförallt visar sina imponerande muskler, höjde händerna mot himlen, på kvällen gjorde Hollywoodstjärnan glamour och nykterhet. Åtföljd av hans fru Jennifer Flavin och hans yngre dotter Sixtinska Stallon, skådespelaren var i charmigt företag. Det är också stolt att mor och dotter har satt på den röda mattan Cannes, klädd i lyxiga klänningar. om Jennifer Flavin hade valt en långärmad svart klänning som sken, Sixtinska Stallon hon hade valt en glittrande bronsklänning med en snygg halsringning.

Mycket bekväma när man klättrar stegen, har den unga kvinnan visat stor professionalism, hon har i några år tagit om sig en modelleringskarriär och tecknat ett kontrakt hos IMG Models. Hur som helst, hon bildade med sina föräldrar en charmig trio som orsakade en känsla på Croisetten. och Sylvester Stallone verkade nöjd.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/photos-cannes-2019-sylvester-stallone-fait-sensation-sur-le-tapis-rouge-avec-son-974594