PSG - PSG: Mbappé får en varning från en cador i Paris SG! - Fot 01

PSG : Mbappé reçoit un avertissement d'un cador du Paris SG !

Foto Icon Sport

Utgången av Kylian Mbappé förra söndagen under UNFP-troféerna gjorde lite ljud, särskilt eftersom världsmästaren i Paris Saint-Germain inte gav någon precision om den här splittrande utgången på sin framtid. Och om Kylian Mbappes ord har haft stor inverkan i hela Europa fotboll, har det också varit fallet i PSGs omklädningsrum. Efter nederlaget i Paris SG fredag ​​kväll i Reims, Marquinhos, har kaptenen i Paris-träningen återvänt till uttalandet av Kylian Mbappé.

För den brasilianska försvararen, om den franska anfallaren är uppenbarligen en spelare som räknas mycket i Paris Saint-Germain, finns det inget som är viktigare än klubben. " Uppriktigt sagt förstod jag inte riktigt det verkliga budskapet han ville gå igenom. Men jag vet att han pratade om det med ledarna och tränaren kanske. Med oss ​​gav han inte en förklaring. Alla tänker på vad som kan göras bättre i framtiden. Men du måste fråga honom vad meningen med hans mening var. En sak är säker, Kylian är en viktig aktör på vårt lag. Han är ung men i hans huvud är han redan mycket stark. Men institutionen är ännu starkare än den starkaste spelaren. Spelarna går men jerseyen och klubben förblir. Detta är sanningen, varnade Marquinhos, som hoppas att Kylian Mbappé inte lämnar PSG under sommaröverföringsfönstret som börjar om några veckor. Självklart vill jag att han ska stanna. Kylian är en mycket positiv person i omklädningsrummet och i fältet svarar han alltid. Om spelet är viktigt eller inte, är han alltid där. »

Denna artikel uppträdde först på FOT 01