OL-OL fotboll: Memphis Depay har meddelat att han kommer från Lyon? - Olympique Lyonnais - FOT 01

OL: Memphis Depay har meddelat att han kommer från Lyon?

Foto Icon Sport

Supporters måste nu följa deras favoritspelares sociala nätverk och för dem som prenumererar på olika konton Memphis Depay, oavsett om de är i Lyon eller någon annanstans, utlöstes larmet denna lördag. Sannerligen sänder vi en video där vi ser ett privatplan, den nederländska anfallaren illustrerar den med en " Tack Lyon ". Det var tillräckligt för vissa människor att föreställa sig att Memphis Depay lämnar Olympique Lyonnais och vill låta det bli känt.

Och det är inte bara i Galliens huvudstad, att detta meddelande väcker entusiasm, Liverpool fans är mycket troliga att tro att den nederländska anfallaren OL nu kommer att logga med Reds. Sommarmercato är ännu inte påbörjad, men alla är redan på klossen, det lovar tre heta månader.

Denna artikel uppträdde först på FOT 01