Astrologi: Zodiacens tecken oförenliga i kärlek och vars förhållande slutar i skilsmässa - SANTE PLUS MAG

Astrologi: stjärntecken som är oförenliga med kärlek och vars förhållande slutar i skilsmässa

Les signes du zodiaque incompatibles en amour et dont la relation finit en divorce

Alla människor är olika i sina behov, deras önskemål, deras ambitioner och till och med deras fel. Detta är också fallet när det gäller att närma sig ett romantiskt förhållande. Enligt astrologi kan vissa människor komma överens och ha ett harmoniskt par, medan andra inte kan komma överens och deras fackförening kan vara ett misslyckande. Här är tecken på zodiak som inte klarar sig i ett romantiskt förhållande.

Väduren (21 mars - 19 april)

Väduren invandrar hatar att leva med människor som begränsar deras impulsiva temperament. De gillar att dominera ett förhållande och avslöja sina förmågor att leda sig själva vie. Saker kan verkligen bli komplicerade mellan Aries-tecknet och Virgo eller Capricorn-tecknet.

Bull (20 april - 20 maj)

Teurus tecken borde bättre undvika frivolösa människor. Denna stjärntecken är ganska reserverad och sårbar av naturen. Taurus infödda är lätt förolämpade och tar allt till hjärta. Det är därför som Vattumannen och Gemini-skyltarna inte är lämpliga för Taurus-tecknet.

Tvilling (21 maj - 20 juni)

Tweini-infödingarna klarar sig bra i ett förhållande med någon som tror på dem och motiverar dem att växa. Människor som bara fokuserar på sig själva som tecken på Leo lockar inte dem.

Cancer (21 juni - 22 juli)

Cancer tecken människor är mycket romantiska och därför måste undvika människor som inte förstår deraskänslor och accepterar inte deras känsliga natur. Kärleksrelationer kommer först för cancerfödda, så stabilitet och lojalitet i ett förhållande är viktiga för dem. Tecknen på Aries, Leo och Aquarius kan inte vara lämplig för tecknet Cancer.

Lion (23 juli till augusti 22)

Lionens infödingar måste hålla sig borta från människor som får dem att tvivla på sig själva. Om en lion bor med en person som hindrar honom från att agera, blir han bättre, för att han aldrig kan nå sina ambitioner med en sådan partner. Saker kan vara särskilt svårt med cancer och väduren.

Virgin (23 augusti - 22 september)

Du får aldrig lära sig teven på Jungfru hur man bor. Han föredrar de som accepterar honom som han är och inte människor som försöker förändra honom eller utbilda honom. Jungfruens infödingar samlas inte med andra människor Virgin eller med Fiskarna.

Balans (23 september - 22 oktober)

Individerna på Libra-tecknet bör undvika människor som lägger på sina känslor som Gemini och Leo-tecken. Å andra sidan klarar de sig väl med alla andra tecken på stjärnteckenet. Om du är ärlig mot dem och respekterar dina personliga gränser, kan du hitta en gemensam grund med balanstecknet.

Scorpion (oktober 23 - November 21)

Skorpionskylten har problem att komma överens med de andra tecknen. Han väljer det bästa partner när han känner sig verkligen älskad Skorpionen är mycket ansvarig i sina relationer och gillar inte människor som inte tar det på allvar, såsom tecknen på Stenbocken och Vattumannen.

Skytten (november 22 - 21 december)

Skyttens infödda måste ha riktiga vänner eftersom de behöver stöd. De överensstämmer idealiskt med de tecken som kan hjälpa dem i svåra tider, ge dem energi och empati med dem. Tyvärr visas inte tecknen Cancer och Fisk på denna lista.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Stenbocken människor är lojala, logiska och seriösa. De överensstämmer med tecknen som kan vara ett bra partnerskap för dem. Saker kan vara svårt med Scorpio och Gemini tecken.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Vattumannens infödda trivs bra med människor som kan förstå dem. De är bra mot objektiv kritik eftersom de gillar exemplaritet. De uppskattar värmen i ett förhållande och den pågående utvecklingen är alltid bättre. De svåraste förhållandena är med tecknen Lion and Aries.

Fisk (19 februari - 20 mars)

Pisces-tecknet följer väl med de människor som uppfyller sin roll i sitt liv, för att han tycker det är trevligt att dela ansvar. En medfödd självjärning hjälper detta tecken att klara sina misstag. Fisk och Lion är inte det bästa valet för ett förhållande.


Denna artikel uppträdde först på HÄLSA PLUS MAGAZINE