Rabarber Trifle Recept Easy - NYT Matlagning - New York Times

Boozy, fuktig, krämig, söt och tårta, den här enkla tårtan ser ut som en tiramisu, eftersom den är täckt av damfingrar. (Men låt oss inte kalla det tiramisù, för det är egentligen varken autentiskt eller traditionellt.) Det är lite mer enkelt, eftersom det inte har custardsås eller vispgrädde, men det är är fortfarande rik och läcker. Mascarpone och crème fraiche blandas för att få en krämig fyllning och Campari, likör à l'orange och brandy ger den kokta rabarber sirapen. Leta efter köpta damfingrar, tillgängliga på italienska butiker och i många stormarknader, eller byt ut god kvalitet pundskaka eller tårta. Trollet kan monteras upp till en dag i förväg.

Utvalda i:
En bagatell av stor betydelse .

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den NEW YORK TIMES