IOS 12.3.1 fixar fel i VoLTE-meddelanden och samtal

Lite överraskning fredag ​​kväll har Apple just levererat iOS 12.3.1 för alla användare. Denna underhållsuppdatering innehåller tre korrigeringar. Den första hindrade ett samtal från att placeras eller mottas på VoLTE. Den andra är Meddelanden: En okänd korrespondent kan visas i konversationslistan, även om det är möjligt att filtrera okända avsändare aktiverade.

Slutligen, tredje felkorrigerade röra meddelanden, det hände det rapporteringsfunktionen oönskade meddelanden visas inte. Jo här är det, allt som kommer att vara historia efter att ha installerat den här uppdateringen. Tack Apple och ha en bra helg.

Denna artikel uppträdde först på https://www.igen.fr/ios/2019/05/ios-1231-corrige-des-bugs-dans-messages-et-les-appels-volte-107943