Du ska laga en biff till perfektion varje gång med denna 69 $ - BGR

Det är ganska möjligt att MEATER Original Wireless Smart Meat Thermometer MEATER är det bästa som har hänt i mitt kök i flera år. Jag kan inte seriöst tänka på någonting som har haft en så positiv inverkan på mitt kök. Den här fina enheten sticks till maten medan du lagar mat på grillen, i ugnen eller till och med i en kastrull. Den ansluts till din telefon och ger realtids temperaturavläsningar, och din telefon meddelar dig när maten når den exakta temperaturen du vill ha. Med andra ord kokas biffen eller något annat kött till perfekt matlagning varje gång!

Här finns mer information på produktsidan:

  • ► 100% trådlös: ingen tråd. Inga berättelser. Den första riktigt trådlösa intelligenta kötttermometern. Titta på din kock med GRATIS appen tillgänglig på iOS (10.3 och senare) / Android smartphones och surfplattor (5.0 och senare version).
  • ► 2-sensorer, 1-sond: Två temperatursensorer övervakar köttets inre temperatur upp till 212 ° F och omgivande / utomhustemperatur samtidigt upp till 527 ° F.
  • ► Guided Cooking System: guidar dig genom alla steg i kokningsprocessen för att garantera perfekt och konsistent resultat. Du kan också konfigurera anpassade varningar / meddelanden baserat på temperatur och / eller tid.
  • ► Avancerad uppskattningsalgoritm: Beräknar matlagningen och vila på maten för att hjälpa dig planera din måltid och din tid.
  • ► Anslutningar Nästa: Se din matlagning från en telefon eller surfplatta via Bluetooth. Utöka ditt trådlösa sortiment genom att använda MEATER Link WiFi och MEATER Cloud för att använda Alexa och övervaka din kock från en dator.

Följ @BGRDeals på Twitter för att hålla dig uppdaterad om de senaste och senaste erbjudandenen.

För att få veta mer om våra erbjudanden och sponsrade erbjudanden, vänligen skicka ett mail till sponsorisé@bgr.com

Innehållet i BGR Deals är oberoende av Redaktionell och Reklam, och BGR kan få en provision på inköp gjorda via våra inlägg.

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den BGR