Kunglig bebis av Meghan och Harry: Födelsecertifikatet avslöjar äntligen var är n ...

Det är officiellt! Den lilla Archie Harrison Mountbatten-Windsor föddes på sjukhuset och inte på Frogmore Cottage. Fredag ​​17 maj, tabloiden The Sun avtäckte födelsebeviset för det första barnet av Meghan Markle och prins Harry. Således bekräftar dokumentet att det är på Portland Hospital i London, beläget i distriktet Westminster, att hertiginnan av Sussex födde 6 i maj i maj, i strängaste intimitet. En privat institution, var kostnaden för natten de Meghan Markle uppgick till inte mindre än 15 000 pounds, eller om 17 000 euro, rapporterade The Sun.

Inget St Marys sjukhus så för Meghan Markle, som inte ville föda i anläggningen där Kate Middletonoch Lady Diana före henne hade fött sina barn. Ändå såg Portland sjukhus i London några medlemmar av den kungliga familjen, eftersom det är här Sarah Ferguson, fru till prins Andrew, födde sina två döttrar, prinsessan Beatrice et Eugenie. Det finns också i denna privata klinik att flera show-bizz-personligheter föddes, som Victoria Beckham, Jerry Hall eller Trudie Styler.

Men Portland Hospital London var inte det första valet av Meghan Markle att föda sin lilla archie. Hertiginnen har faktiskt aldrig gömt sin önskan att föda sin bebis i sitt hem i Frogmore Cottage. Men som sagt av Rebecca engelska reporter Daily Mail, hertiginnan av Sussex hade inte någonalternativ till att födas på sjukhuspå grund av graviditetstiden för långt överskridits.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/royautes/c-est-officiel-archie-le-fils-de-meghan-markle-et-du-prince-harry-est-bien-ne-a-970195