Människor: Nabilla "i slutet av hennes liv": På gränsen till tårar talar hon om hennes graviditetsproblem

För några månader sedan meddelade stjärnan i reality-showen sin graviditet. Nabilla som nyligen gift sig med sin älskling Thomas Vergara delar sitt liv med fansen och talar naturligtvis om graviditeten på sociala nätverk.

Strax före klättring av stegen i Palais des Festivals i Cannes pressade bruden ett stort skott av mun. På randen av tårar, brunetten anförtros på problem som orsakas av graviditet:

Jag har finnar överallt, jag tror att det är hormonerna! Jag har lite på mitt ansikte och min rygg. Det finns dagar när det inte går för mycket. Jag är i slutet av mitt liv!

Hon fortsätter:

Strax före Cannes ... Lyckligtvis finns det smink! En tanke för de som har akne, det måste vara hemskt. Jag har surhet, jag har kräkat tre gånger sedan i morse, jag har tandvärk, jag har tandkött som blöder, det lyckas inte mig graviditet! Det är svårt ...

Trots svårigheterna bekänner Angels stjärna att vara positiv. Ingen tvekan om att denna bebis blir den bästa gåvan i hans liv! Vad tycker du?

Denna artikel uppträdde först FABIOSA.FR