Mark Levin berättade för "Hannity" att media hade gjort stora insatser för att "avvisa presidenten"

I stället för att domineras av rätt och fel, medieras motivationen med ett enkelt mål - att eliminera President Trump enligt Mark Levin.

Den bästsäljande författaren, vars dagliga sändning lyssnas av över 10 miljoner lyssnare på nästan 400-stationer och som också animerar Liv, Liberty & Levin från Fox News, gjorde detta explosiva uttalande under en diskussion med Sean Hannity [Fox News]. 19659005] "De gör roliga bra och dåliga. De motiveras av ideologi, säger Levin till Hannity som en del av det breda samtalet som kommer att sändas ikväll på " Hannity "Vid 21 timmar. Konservativa kollegor omfattade samverkansundersökningar Trump Ryssland enligt Hannity, som säger att traditionella medier har varit slarviga.

"Genom design," svarade Levin, "de vill ersätta presidenten. De bestämmer vad som finns i nyheterna och vad som lämnas ut.

KONTROLL: SEAN HANNITY IN DEPTH OF 'OPERATION BOOMERANG', BARR 'UNDERSÖKARE INQUIRY'

"Därför är alla frågor som rör filen och spionage märkta med en röd linje. De avvisar dem. De skickar tillbaka människor som pratar om det. "

Levin, vars senaste bok, "Pressfrihet", kommer att vara ute senare denna månad och senare anklagar den progressiva rörelsen för att ha slukat media.

rörelse ... slukade mycket av vår regering, gjorde deras ideologi. Detta är fallet idag. De slukade också de så kallade medierna. De ville professionalisera det. De ville ha standarder. Levin berättade för Hannity: "Vi måste vara mer objektiva, sade de:" Vi måste ha en handfull eliter, en handfull människor, som förstår landet, som förstår världen. genom vilket allt detta kommer att bli vitnat. Vad är deras sätt att se regeringen också?

HANNITY: "DEPTH PERSONAL OFFICIALS ARE BETTER" och de vänder sig nu till varandra "

"De tror folk är dumma, folk är fulla. De är för upptagna eller för okunniga. Berätta för dem vad de ska tänka. Medierna idag är deras arv, men de tog det ett steg längre, de är sociala aktivister. "

KLICKA HÄR FÖR ATT FOX NYHETER APP

Under intervjun diskuterade Levin och Hannity också uppförandet av House Judiciary Committee Chair, Jerrold Nadler, DN.Y., och House Intelligence Committee Chair Adam Schiff of D-Calif. Förutom den senaste antisemitismskandalen i New York Times, dubbla normer i media. och täckning av utredningen av den speciella advokaten Robert Mueller i Ryssland.

Denna artikel uppträdde först på https://www.foxnews.com/politics/mark-levin-tells-hannity-the-media-has-made-an-all-out-push-to-take-the-president-out