Koh-Lanta: den här "fantastiska" kandidaten som blivit älskling av Internetanvändare - Här

I kväll i Koh-Lanta har Angélique eliminerats. Förödmjukad av Cindy i bågskytte, är Maxime i krig mot Bordeaux. Men framförallt har en kandidat kommit ut i Internet-användare som tror att de har hittat den framtida vinnaren.

Och om det var han Framtidens mästare av Koh-Lanta, krig av cheferna? I alla händelser har han redan vunnit hjärtan av tittarnas tittare. I början av spelet skulle vi inte ha gett dyr hud. Red Team Recapapedcyril hade mycket mindre argument att göra än torsorerna i denna säsong. SegrareBeatriceemilie... listan över alla potentiella vinnare var lång i början av äventyret. Men elimineringen av alla favoriter och återföreningen framkallade Mauds trogen allierade. Vänlig som alltingCyril visste hur man älskade av äventyrarna av de två andra stammarna.

>>> Koh-Lanta: var sker produktionen medan kandidaterna lever det svåra sättet?

För att han är så Cyril. I solen, i regnet, vid middagstid eller midnatt, han har alltid ett leende på ansiktet. Och det trivs mycket. Om han har blivit en av pelarna till den återförenade stammen är designern av 37 år också gillade mycket på sociala nätverk. Hans kommunikativa bra humör efter att ha tillbringat natten i regnet för att stödja Aurelian, eldens herre, åtnjöt mycket på Twitter. En övervunnen surfer lanserar till exempel: "Han är fantastisk Cyril! " För en annan är han jämn "Vinnaren av Koh Lanta »inget annat än det.

Förödmjukad av Cindy blir Maxime outhärdlig

Bågskytte, det var (för) hans specialitet : "Jag lärde mig barn i sommarläger". Maxime var säker på att plocka dem med sin båge och pilar. Men i Koh Lantaingenting går som planerat. Ledare för ett lag av vinnare, den tidigare chefen för blå tänkte gör bara en bit av Cindy. Den stora kandidaten den här säsongen är starkare i strategi än i bågskytte : "Jag är inte Peter Pan ... Åh nej, det är det andra ... Jag är inte Robin Hood". Men vid missförstånd kan det hända och det är precis vad som hände ikväll.

Motsatt Cindy missade Maxime sitt skott och förstod inte var hans bågskicklighet hade gått. Om han har förlorat komfortspelet till sitt lag, han skadade särskilt hans ego. Skyldig för hans misslyckande, Cindy tog för sin rang : "Hon har ätit en blötdjur, hon slog en pil slumpmässigt, hon är inte en äventyrare". Och fortsätt, i loop: "Och pilen, jag kommer att höra om det under ledtid! " Konstigt, när han stängde munnen hörde vi inte mer om bågskytte. Den självutnämnda mästaren av Koh Lanta blev snabbt en kuk igen under immunitetstestet, vann händerna efter en god natts sömn (medan hans kamrater skydde elden mot regnet) ...

Annars var Koh-Lanta också:

- Flygande uppstigningar. Maxims färdigheter går från "Jag lärde mig bågskytte på semester till barn"à "Maxime är en båtlärare". På två sekunder är han världsmästare i bågskytte, killen.

- Dålig tro. Som förklaring av Maximes nederlag: "Det är den värsta pilen i mitt liv. " Aaaaaaaah ok ...

- Roliga situationer. "Innan vi sätter folk in, vi lagade dem och vi åt dem". I Mauds huvud: "Åh ja? Jo det blir sent, comincio kände fatica, gå till mer i bussen ".

- Modesty sätt Maxime. "Jag är för stark, bra gjort med! " Det är synd att testet var gjort blint, vi skulle föredra att det skulle göras i tystnad.

- Reinvented teckningar. "Maxime utforskaren, han lät mig dö i kylan. " Inte super snygg killen versionen av Dora Explorer.

- Kreativitet (bis): Angelica hade möjlighet att få en immunitetskrage för henne, men hon föredrog att topless bredvid Steeve - till vilken hon ville fråga om immunitetskragen. Men som det inte tog, blev hon eliminerad.

Dagens ödmjukhet, av Maxime

"Alla förberedelser för Koh-Lanta, jag är det hela mitt liv som förberedde mig. " Ursäkta oss för att vara lösare, va.

Dagens goda idé, av Aurélien

Den grillade spindeln "Det är för bra"då hjälper det bra ut när du har mer merguez frusen.

Denna artikel uppträdde först på https://www.voici.fr/tele/koh-lanta-ce-candidat-genial-qui-est-devenu-le-chouchou-des-internautes-659984