Indien: Varför en malaysisk hotellägare blev tjuv | Indien Nyheter

CHENNAI: Chef för ett hotell i Malaysia, han vände en serietjuv i Chennai för att köpa en av hans partner. K Sahul Hameed of Thrissur i Kerala, en polyglot av 39 två gånger gift och som skulle gifta sig för tredje gången, är nu i fängelse. Järnvägspolisen, som arresterade honom på fredagen, sa att han hittade 110 guld juvelstyrare, värderade till omkring 28 Rs lakh, stulna från minst 29-passagerare och lovade till långivare på löner i Thrissur och Mumbai.
Ett specialteam bestående av DGP (järnvägar) C Sylendra Babu och DIG (Järnvägar) V Balakrishnan hittade 7 May en "välklädd" man som oändligt reste sig till Central Chennai och stoppade honom. Han gav sitt namn till Sahul Hameed och sa att han har spelat sedan 2016. Efter en grundlig utredning greps han.
En polis sa att Sahul Hameed körde Niche Valley Hotel i Kuala Lumpur i Malaysia, med två partner, hans fru Sahana och deras två barn. Han flög till Chennai och ombord på natttåg i staden för Kerala, köper AC och bunk-klassbiljetter.
Han berättade för polisen att han hade riktat riktiga passagerare, särskilt kvinnor som ensam reser till Kerala. "Han skulle komma fram till stationen minst en timme innan tåget avgår och" välj "hans offer," sa Balakrishnan. Han skulle vänta tills sent på kvällen att slå till.
Ett polislag tar honom till platser där han lovade att återställa det stulna guldet och återställa det. Enligt DIG har Sahul Hameed, som har besökt minst 11-land och är flytande på sex språk, anordnat modeshower varje månad på sitt hotell. Han berättade för polisen att han skulle ta modeller från Algeriet, Frankrike, Nederländerna och Uzbekistan och skulle föreslå dem som eskort till stora affärsmän.

Ge mening till 2019 val i Lok Sabha och resultaten från 23 maj med TOI. Följ oss för att följa de senaste nyheterna, live uppdateringar, nyhetsanalys och avancerad dataanalys. Följ live valresultat de största trenderna och de snabbaste uppdateringarna på dagen för räkningen med det största informationsnätet i Indien.

#ElectionsWithTimes