Indien: Nionde upplagan av Earth Care Awards har anlänt | Indien Nyheter

Stigande temperaturer och extrema väder ökar fick hjälp att förstå vad miljöaktivister hade varnat minst 15 år: hållbarheten i miljön är avgörande för välståndet i ekonomier och välfärd medborgare. Minska utsläppen av växthusgaser, bevara biologiska mångfalden bevara naturresurser, minimera förorening och avfall, och vara en ansvarig medborgare, är inte bara bra för affärer, utan ett måste för alla företag.
9e-utgåvan av JSW-The Times of Indiens jordbruksutmärkelser (ECA) erkänner och lovar företag som prioriterar begränsning av klimatförändringen. Utmärkelserna fokuserar på företag som avser att minska koldioxidintensiteten i sina företag. För mer information besök www.earthcareawards.com och ladda ner ECA guide. CEA är också på Twitter @EarthCareAwards. Ansökningar kan lämnas in till juni 15 2019.
Dessa tilldelningar fastställdes i 2008 för att identifiera och uppmuntra tvärgående åtgärder för att minska och anpassa åtgärder som ett svar på ett växande behov av att identifiera ansvarsfulla affärsmetoder och att identifiera och främja utvecklande svar. lokalt. .
Under de senaste åren har utmärkelserna fått utmärkta bidrag från regionen, från Saarc-länderna, från länder som står inför gemensamma utmaningar som fattigdom, utarmning av naturresurser, klimatmigration och konfliktrelaterade konflikter. tillgång till naturresurser. Detta inkluderar utformning av en energiinfrastruktur som inte domineras av fossila bränslen.
Jorden Care Awards omfattar fem kategorier: 1) Ledarskap i Urban Climate Action, 2) Mitigation och samhällsbaserad anpassning till vattenresurser, jordbruk och skogsbruk, annan markanvändning, boskap och förebygga klimatrisker , 3) Innovation i klimatåtgärder, 4) minskning av växthusgasutsläpp i stora företag; 5) ledarskap av kvinnoledade företag i klimatåtgärder.
Tidigare vinnare inkluderar IFFCO, Kalol Unit, Gujarat, Godrej och Boyce Mfg, samt initiativ från det civila samhället som Barefoot College.
I år 11 är juryn av framstående medlemmar vetenskapliga RA Mashelkar, ordförande för Global Research Alliance, Chandra Bhushan för Centrum för vetenskap och miljö, Kartikeya Sarabhai, EEG grundarna Suhas Wani, Center Director utveckling ICRISAT Rajendra Shende, VD för EARTH, Ajay Mathur, generaldirektör för Teri, Aneeta Benninger, chef för CDSA, Ravi Singh, VD för WWF-Indien, Rajat Gupta av McKinsey, Seema Arora och CII Neeris regissör, ​​Rakesh Singh.

Veta för valet på Lok Sabha 2019 och resultaten från 23 maj med TOI. Följ oss för att följa de senaste nyheterna, live uppdateringar, nyhetsanalys och avancerad dataanalys. Följ live valresultat de största trenderna och de snabbaste uppdateringarna på dagen för räkningen med det största informationsnätet i Indien.

#ElectionsWithTimes

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den TIDEN AV INDIEN