Kim Kardashians storslagna uttalande till Kanye West före deras födelsedag ...

Deras kärlek är alltid så stark. På fredagen 24 nästa maj, Kanye West et Kim Kardashian kommer att fira sina 5 år av Mariage. Uppenbarligen mycket glada att fira detta jubileum har den amerikanska bimbo tagit ledningen i att publicera en opublicerad foto av den lyckligaste dagen i hans liv. I detta fotografi publiceras på Instagram torsdagen 15 maj, den unga kvinnan bär en vacker brudklänning som formar hennes kurvor, och med en bred slöja sopas bort av vinden. Hennes man är på hans sida, klädd i en svart och vit klänning, accessorized med en fluga.

Kim Kardashian et Kanye West fick höra "Ja" 24 May 2014, i Florens, Italien. The lovebirds hade rest till denna vackra stad, åtföljd av sina gäster i en privat jet. Festligheterna fortsatte på Forte Belvedere, en 1500-tals fästning hyrd över 300 000 euro. Färre 400-gäster deltog i denna händelse med bra fanfare. Bland dem, Jay Z, Beyoncé, Jaden Smith, son till Will Smith, tennismästaren Serena Williams eller sångaren John Legend. De två älskarna hade inte tvekade att erbjuda den bästa komforten till sina gäster. I Florens hade den senare uppdelat mellan St. Regis och de fyra säsongerna, i rum som kostar 750 euro. För 200-gäster hade vi 300 000-euro. En händelse som de kommer att komma ihåg alla sina liv!

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/photo-la-magnifique-declaration-de-kim-kardashian-a-kanye-west-avant-leur-annive-969973