Foton. "J

Var är en depression? Förra april, Britney Spears togs in på ett psykiatrisk sjukhus. Nu måste hon dock avbryta en serie konserter som planeras i Las Vegas, vilket pressade hennes chef, Larry Rudolph, har att göra alarmerande anmärkningar om sin karriär. "Från vad jag vet, och baserat på informationen tillgänglig för de yrkesverksamma som arbetar med henne, är det klart för mig att hon måste ge upp sitt hemvist i Las Vegas. Hon får inte gå dit inom en snar framtid, och aldrig mer ", berättade han TMZ.

Påståenden till vilka Britney Spears a svarade på sin egen väg i en video, innan du visar en gång för allt att hon har det bra. På hennes Instagram-konto har sångaren avtäckt flera själar av henne och hans älskling Sam Asghari. Och hon verkar lyckligare än någonsin. "Jag gillar den här mannen"hon skrev helt enkelt i bildtextklichéer. Vad att tysta en gång för alla sina motståndare.

Visa det här inlägget på Instagram

Jag älskar den här mannen @ Samasghari

Ett inlägg delat av Britney Spears (@Britneyspears) är

Medan många hävdade det Britney Spears hade varit internerad i en psykiatrisk anläggning på egen hand, efter hans faders hälsoproblem, visar det sig att verkligheten är helt annorlunda. Placeras under ledningen av denna sista i mer än 11 år, bekräftade hon 13 i maj förra året att det var honom som hade gjort det med våld: "Hon sa att det var hennes pappa, Jamie Spears, som internerade henne mot sin vilja och tvingade henne att ta medicin.", rapporterade TMZ.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/photos-j-aime-cet-homme-dans-la-tourmente-britney-spears-peut-compter-sur-le-sou-970273