Astrologi: 4 de farligaste zodiakmakarna - SANTE PLUS MAG

Astrologi: 4 de farligaste zodiakmakarna

Scorpion bélier

Otrohet hänvisar till många saker och kan uppfattas annorlunda. För vissa är otrogen endast hänvisning till utomäktenskapligt sex. För andra är det otrohet när en partner känner ett känslomässigt engagemang till en annan person eller fantisera om någon annan. Men när vi talar om otrohet, vi skyller oftast person som bedriver inte att begå äktenskapsbrott, det tar två. I den här artikeln upptäcker du 4 mest farliga otroliga stjärntecken män.

för personne Vem fusk, otrohet är spännande och stimulerande, det ger känslor av förnyelse, glädje och äventyr. När det gäller den förråda personen har hon ofta intrycket att hennes värld faller ifrån varandra och att hela luften har sugits ut ur rummet. Men vad leder till en sådan upplösning?

Enligt en etyd publicerad i Journal of Sex ResearchDet finns sju främsta orsaker till att människor är otrogen. Faktum är att amerikanska forskare genomfört en undersökning av vuxna i åldern 495 20 år i genomsnitt, att de frågade om de någonsin hade fuskat på sin partner och i så fall varför.

7 skäl att lura

1) När det inte finns mer kärlek

Efter att ha analyserat svaren konstaterade forskarna att huvudorsaken till att deltagarna var otrogen var att de inte längre var kär i sina partner.

2) När de inte lyckas bosätta sig för en enda sexpartner

Kanske är våra avelsvanor mer som djur än vi tror. Den näst vanligaste orsaken till bedrägeri är att människor föredrar ett "större antal partners".

3) När de har problem med att bli involverade

Forskare säger att 41% av de svarande sa att de fuskade på sin partner eftersom de inte kände sig särskilt knutna till honom.

4) När de inte är fullt medvetna

Även om ursäkt för "Jag drack för mycket" verkar vara en mycket trovärdig parad, men det är en legitim ursäkt för att 70% av otrogna människor.

5) När de behöver behaga

57% av respondenterna citerade deras osäkerhet som skäl för fusk.

6) När de är arg

Ja, ibland kan otrohet helt enkelt vara en impulsiv handling när de är arg på sin partner. Faktum är att 43% av de undersökta sa att de var otrogen efter ett argument.

7) För nöjet att kön

Cirka en tredjedel av deltagarna sa att de var otrogen bara för att de ville. Att veta att de flesta av dem som hade nöjet att kön som motivation var män.

4 den farligaste zodiakmakten tjuvarna

Hushållsbrott, vi hör ofta om dem, men vi kan inte riktigt nere dem. dessa kvinnor är formidabla. Men vem är de verkligen? Och hur handlar de?

1) Väduren: Jägaren

4 de farligaste zodiakmakarna

Väduren kvinnor är sanna jägare. Deras vilda sida lämnar inte män likgiltiga. Dessa seductresses kan klämma in i människans fantasier och göra dem till verklighet. Oavsett vad en man i hemlighet önskar, lyckas dessa Amazonas i modern tid att mätta alla sina önskningar och önskningar. Ingen kan motstå det!

2) Oxen: Förförressen

4 de farligaste zodiakmakarna

Taurus kvinnor representerar styrka i kombination med extrem sensualitet. De vet hur man använder alla sina sinnen för att behaga en man. Eteriska oljor, extremt sexig outfit ... De gör mannen med vilka de lever ett ögonblick av intensivt nöje. Dessa kvinnor är vackra och vet hur man kan förbättra sig. De anses därför vara farliga rivaler av alla andra kvinnor.

3) Balans: samlaren

4 de farligaste zodiakmakarna

Uppfattningen om trohet är ett verkligt mysterium för Libras infödda. De är charmiga, intelligenta, nyfiken, passionerad och vet hur man sätter en man till tjänst när de är i deras företag. De har gåvan att fånga människors uppmärksamhet så att de bara har ögon för dem. Älskar de vackra sakerna, de gillar att äga och samla män. Lätt att leva, de representerar en slags flykt för deras erövringar och låter dem glömma alla sina bekymmer.

4) Skorpion: Femme fatale

4 de farligaste zodiakmakarna

Dessa kvinnor är otvetydigt brytare av de farligaste par i stjärnzonen. Omedvetet, när de bestämmer sig för att ha en man, använder de all sin charm om han är förlovad eller inte. De använder sina kroppar för att förföra och vet hur man ska bli svavelhåriga kvinnor med ett passionerat hjärta. Män älskar och kan inte motstå!

Denna artikel uppträdde först på HÄLSA PLUS MAGAZINE