Alexa smart talare värd 20 $ är lika bra som Echo Dot vid 50 $ - BGR

Amazon Echo Dot är den mest sålda Alexa-talaren i världen av en anledning: det är billigt. Medan de flesta Amazonas smarta högtalare kostar 100 USD och mer kostar Dot bara 50 USD. Det är därför perfekt att sända i ditt hem så att Alexa alltid står till hands. Jo, det är nästan perfekt. Om du vill ha billig tillgång till Alexa, hoppa över ekopunktet till 50 $ och upptäck Eufy Genie Smart Speaker med Amazon Free Hands Free stället. Det är tillverkat av varumärket Anker Eufy så du vet att kvaliteten är utmärkt och kostar bara 19,99 $ för nu på Amazon!

Här finns mer information på produktsidan:

  • eufy Genie är en röstaktiverad smart högtalare med Amazons intelligenta röstassistent Alexa. Helt enkelt säga det lediga ordet "Alexa" och Genie spelar musik, kontrollerar dina smarta enheter, svarar på dina frågor, ställer in kalendrar, informerar om väder och nyheter och mer. (Endast 2,4 GHz Wi-Fi-nätverkssupport, ingen Bluetooth). Spatial Perception Technology väljer intelligent Eufy Genie eller Echo närmast dig för att möta din efterfrågan.
  • Byggd med en högtalare 2 W ge dynamiskt ljud och en ljud fyller rummet, så att du verkligen njuta av din favorit spellistor från streamingtjänster som Spotify, Amazon Music, TuneIn, Pandora och iHeartRadio. Ring eller maila nästan alla med din Eufy Genie och anslut direkt till andra Alexa-enheter i ditt hem med bara din röst.
  • Tillåter en sann röststyrd smart hemupplevelse. Använd Genie för att styra alla Alexa-vänliga Eufys smarta produkter, som RoboVac 11c och Lumos LED-smarta glödlampor, liksom andra märken som fungerar med Alexa.
  • Enkel installation med gratis EufyHome app. Använd Amazon Alexa-appen för att få tillgång till fler 10000-kompetenser och tjänster, som Sirius XM, Domino's Pizza, Uber, ESPN, NPR News och mer. Dessutom blir Genie alltmer intelligent. Framtida uppdateringar inkluderar: meddelanden och Alexa-samtal. (EufyHome kräver en smartphone eller surfplatta som kör iOS 8.0 (eller högre) eller Android 4.3 (och högre) för att fungera.)
  • Vad du får: eufy Genie, nätadapter (1,5 m), AUX-kabel (ft 5 / 1,5 m), manuell, instruktioner säkerhetskort garantera våra orubbliga 12 månader och vårt stöd för livet .

Följ @BGRDeals på Twitter för att hålla dig uppdaterad med de senaste och bästa erbjudandenen vi kan hitta runt på nätet.

För att lära dig mer om våra sponsrade erbjudanden och sponsrade meddelandemöjligheter, skicka ett mail till sponsorisé@bgr.com

Innehållet i BGR Deals är oberoende av Redaktionell och Reklam, och BGR kan få en provision på inköp gjorda genom våra meddelanden.

Bildkälla: Anker

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den BGR