1994 var ett eget fängelse - New York Times

1994 skulle också sträcka sig till mitt personliga liv. På tröskeln till början av mitt nya år utarbetade jag en lista över mina bekanta med vilka jag haft kontakter minst två gånger under de senaste tre veckorna - cirka 30 totalt - och skickade dem en anteckning som förklarar att jag skulle vara otillgänglig för nästa. vecka via e-post, textmeddelande, snabbmeddelande, Instagram direktmeddelande, Twitter direktmeddelande, märkes tweet eller Instagram kommentar, jag var inte i fara, i rehab eller ens ut ur staden, och jag skulle gärna ha deras nyheter via telefon (inklusive på min arbetsstation) om de var benägna att prata eller göra planer. (Få personer har varit.) Jag gjorde min iPhone till en fast telefon genom att stänga av meddelanden för varje app, förutom samtal, och lämna den i en vägguttag i mitt kök. Jag skrev ut sju sidor telefonkontakter eftersom jag inte visste mina telefoners telefonnummer eller till och med telefonnumret till mannen jag hade träffat i fyra år och att jag är förlovad,

Jag köpte en riktig 1994. Radio Shack TV-apparat med inbyggd videobandspelare på eBay. Han blev bruten. En kassettspelare, Radio Shack, som köps på eBay, bröt också ner. Inte så länge sedan, 1994, men allt sedan 1994 bröts, eller tycktes bli så. Jag beklagar att 1994 Sony Walkman som jag fick skadades också, för att ingen musik kom ifrån när jag slog på den, men då upptäckte jag att Walkman bara bad om ett headset innan det kunde vara sändning (ringade radiostationer eller en massa dyksamtal jag köpte på en butik för kvartalet). Jag var orolig över den väckarklocka jag köpte för att ersätta min väckarklocka - en rund plastbjörn som solade i en solstol nära den närbelägna nordpolen skylten, håller en flaska Coca-Cola i varje hand , som sitter på en cirkulär röd digital klockbas med Coca-Cola-logotypen - blev krossad för att jag inte kunde ringa den. Problemet visade sig vara en saknad hög; Det hade varit så länge sedan jag inte hade använt en elektronisk enhet med ett batteri, jag var tvungen att kunna öppna den (eller hitta den) och jag hade nästan glömt att kolla den. (Jag antar att artefaktet fortfarande kan ha blivit brutet, för även om jag äntligen hörde det sjunga, "Coca-Cola är alltid den!" Varje gång det finns nöje finns det alltid Coca-Cola! Ja! ", Bären blev aldrig långsamt, som det skulle ha varit fallet för alla andra 1994 dagsljus-vakna-tan-wakes till salu på eBay.)

För att jag inte kunde hålla tanken på att ge upp en enda. Under den första veckan av mitt bröllop köpte jag den speciella frågan om 1994 från People's Magazine på Celebrity Wedding (där Marla Maples, gift sent December 1993 med "mogul" Donald Trump - på omslaget), liksom 308s bok 1994s sidor med titeln "Bride's All New Book of Ethiquette." (Sidan 213: "" Visas inte DJ-spelarna på partier i jeans, de bär guldkedjor? "Ange bara att du vill att DJ ska ha en formell klädsel.") Jag beställde boken I 1994 hittade jag "Cooking Light Cookbook 1994". Jag lånade en Zaga från 1994. t av en kollega.

För att hjälpa mig att identifiera de byggnader där det var säkert att komma in i 1994, köpte jag "New York, en guide till metropolen", en vandringsbok som publicerades i 1994, som alltid rekommenderas (av Government of New York) för dem som vill få en officiell turistguide licens. För underhållning köpte jag böckerna "Celestine Prophecy" och "Prozac Nation", och för övning köpte jag aeroba VHS-tejp guidade på eBay.

På grund av en trendhistoria 1994 Times När det gäller människor som använder hästhårsprodukter köpte jag Mane & Tail Shampoo och Conditioner (som endast säljs i stora häststorlekar) i mitt lokala apotek, liksom True Match Foundation. "Oreal Paris (tidig 1994), Maybelline's Great Lash mascara (1971) och Noxzema Original Cleansing Cream (1914). Jag köpte en 1 188 1994 manual med det vilseledande namnet "Internet Användning", som innehöll kapitel som "BBS, UUCP och andra undersökta tjänster" som var oförståelig för mig, en person som är mer på internet bara i verkliga livet.

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den NEW YORK TIMES