Virginie Efira "extremt nära" till hennes dotter Ali: hon är förtrogen i sitt förhållande

"Tack vare ett barn säger du till dig själv:" Det är där jag är att det händer något ". 24 May 2013, Virginia Efira föder sitt första barn, en liten flicka som heter ali, frukt av hans kärlek med regissören Mabrouk EL Mechri. Och sedan den dagen erkänner skådespelerskan henne "Har inte längre samma förhållande till världen". I en intervju med Paris Match, på tidningskiosker torsdag 16 maj, den före detta presentatören av La Nouvelle Star bekänner sitt moderskap, och hur det har förändrat sitt liv, och till och med hans syn på vissa saker.

"Det var en chockmedgett Virginia Efira. Innan körde jag överallt ... Jag kunde inte stanna ensam på natten. Vi var tvungna att gå ut, vara den sista från en fest för att vara säker på att inte missa ett ögonblick, ett möte ... ", säger hon. Saker som nu är avskyvärda för skådespelerskan, som delar med sin dotter en mycket vacker relation. "Med Ali, min dotter är vi extremt närasäger hon. Jag är förvånad och beundrar. Det är väldigt trevligt, det har 6 år, vi är i en mycket stark utbyte ", specificerar Virginia Efira.

"Jag hoppas att min dotter blir väldigt glad utan mig!"

En medbrottsling och fusionsförhållande, var "Känsla och ömhet är väldigt närvarande"säger skådespelerskan. "Och samtidigt kommer vi att prata om djupa saker"hon tillägger. Men för Virginia Efiraom hennes dotter säkert kan räkna med henne, ur frågan om att bråka henne hela sitt liv. "Jag hoppas att min dotter blir väldigt glad utan mig!"avslutar skådespelerskan.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/virginie-efira-extremement-proche-de-sa-fille-ali-elle-se-confie-sur-leur-relati-970176