VIDEO. Rachel Legrain-Trapani: under

Rachel Legrain-Trapani vakt av Cannes ett minne ... roligt. Ett år, medan den tidigare Fröken Frankrike gick till Croisetten så många kändisar, flörtade hon några minuter med en berömd skådespelare, på en fest. Medan 72th upplagan av festivalen är för närvarande i full gång, bestämde den unga kvinnan i 30 år att i detalj berätta denna anekdot på uppsättningen av TPMP-personer, Fredag ​​17 maj. Innan du avslöjar helt, identiteten av denna flirtation.

"Jag går till en fest och där ser jag det och jag säger till mig själv att det inte är dåligt ändå, och jag ser att vi lanserar några utseende"säger Rachel Legrain-Trapani. Varken en eller två, Miss France 2007 besluta att "Ge mod" dricker ett glas champagne, då två ... "Jag är inte så van vid det, så det går till mitt huvudhon bekänner sig innan han fortsätter. Och där kommer han och jag försöker tala, för att lämna en mening, på engelska, och där ... det är katastrofen "hon låter gå.

Om hon inte kommer ihåg mycket av vad hon berättade för honom, förutom att experimentet i slutändan var ofullständigt, Rachel Legrain-Trapani kunde inte tysta identiteten av denna kändis längre. Efter uppmuntran av Matthieu Delormeau, vi upptäcker äntligen att det var ... Ryan Phillippe ! Känd för sina roller i ungdomsfilmer som Sex Intention, skådespelaren är också ex-make of Reese Witherspoon. Den amerikanska skådespelerskan och han var verkligen gift från 1999 till 2007 och hade två barn tillsammans.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/video-rachel-legrain-trapani-lors-d-un-festival-de-cannes-elle-revele-avoir-flir-970248