VIDEO. C

Dans Det är bara TV, på C8, Valérie Benaïm spelade en video som gjorde att publiken skrattade åt C8. Spelar på sin mammas technophobia, en ung Florida bosatt i Flagler Beach filmade henne när han försökte använda ett Google-hem. Att hitta att enheten verkligen kan förutsäga vädret började sin mormor bli panik. "Vad är det här djävulen ? hon frågade sin man. Jag är rädd. Det är så konstigt"

Under tiden har mästare Paul på nytt visat att han har en felfri kultur i De tolv sträckorna i middagstidClaude Lelouch gjorde en liten dumpling framför Sophie Davant i Det är på programmetBenoît Hamon blev snäll Robert Ménard, i Béziers, med Kebab träffar på M6, hittade Pokora Lionel och Otis of Linkup på Sabatier och Anne-Sophie Lapix har ambiancée som någonsin på det ursprungliga temat La cité de la peur, den berömda Carioca. Alla dessa sekvenser finns i vår zapping.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/video-c-est-que-de-la-tele-une-senior-a-peur-d-une-google-home-970135