Fox News poll: Fem slutsatser om rapporten efter Mueller-frågan om Ryssland

Här är fem punkter att komma ihåg om undersökningen på Ryssland en Fox News Poll publiceras torsdag.

- Republikaner vänder sig till speciell förespråkare Robert Mueller

- Mueller är betrodd mer än president och advokat

- Rösterna tror att det är möjligt för FBI att bryta lagen när den undersöker Trump-kampanjen.

- Mer emot uppsägningen av President Trump än att ha stött det.

- Rösterna misstänker barrister Barrs hantering av Mueller-betänkandet och misstro mot sina motiv.

Här är siffrorna bakom dessa resultat:

Fjärde och sex procent av väljare godkänner hur Mueller genomförde undersökningen i Ryssland, medan 32% inte godkände.

Trettioåtta procent av republikanerna går med i 55% av demokraterna för att godkänna Mueller - och båda dessa siffror representerar en signifikant fördröjning. Godkännandet har ökat bland republikaner och bland demokrater sedan fullbordandet av hans utredning, vilket misslyckades med att finna bevis på ett kriminellt tomt mellan Trumps intresseföretag och Ryssland och resulterade i nej ansvaret för att hindra rättvisa mot presidenten.

Bland republikanerna, Mueller mesh dimension sysselsättning har förbättrats 41 procentenheter från negativa 43 (godkänd 23, föråldrat 66) till negativ mars 2 idag (38-40%).

Bland demokrater, godkännande Mueller försämrades 43 punkter från 73 + (82-9%) jämfört med före 30 + (55-25%) i den nya mätningen.

När vi frågade vem de litar mer i sanningen, väljarna väljer Mueller istället Trump (mellan 45 och 27%), Mueller mot justitieminister William Barr (av 40 att 22%) och kongressen av demokrater administrering (från 44 till 33%).

Väljarna ger Barr negativ kritik för sin behandling av Mueller rapport (35 godkänna ogillar 44) och med en marginal på 12 punkt mor Vi tycker att det "döljer mer" presidenten han vill rensa Amerikanska människor (45 till 33%).

Barr sa att han letade efter att se om FBI: s ursprungliga Trump-spioneringskampanj var lagligt grundad och betrodde Förenta staterna. Connecticut District Attorney John H. Durham, för att undersöka ursprunget till undersökningen till Ryssland.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA RESULTATRESULTATEN

En majoritet (58%) tycker att det är åtminstone Det är ganska troligt att FBI bröt lagen när den började undersöka Trump-kampanjen. 24% av dem säger "extremt" sannolikt 14% "Mycket" sannolikt och 20% "ganska" troligt. Republikaner (77%) är 35% mer sannolikt än demokrater (42%) för att tro att det finns åtminstone en chans att en olaglig aktivitet kommer att inträffa.

I en retrospektiv utvärdering, stöder 32% James Comeys arbete som FBI-direktör, medan 40% inte godkänner. En annan 27% är osäker.

Rösterna motsätter sig Trumps borttagning och ödeläggande: 42% av respondenterna, 50% nr. Sju av tio demokratier vill ha honom deponerad, mot en av tio republikaner. Dessa siffror har inte ändrats sedan januari

Samtidigt är väljare troligare att de kongressdemokraterna söker sanningen för det amerikanska folket (49%) istället för att obehörigt attackera Trump (41%).

KLICKA HÄR FÖR ATT FOX NYHETER APP

Bland väljare som är extremt eller mycket kunniga om Mueller-rapporten tenderar åsikter att vara mer om administration. Femtiofyra procent av engagerade väljarna säger att kongressen demokrater söker sanningen, 53% tror Barr täcker Trump och synpunkter från uppsägningen delas mellan 49 och 49%. 60% godkänner Mueller

Men rysk inblandning i val är inte vad de flesta amerikaner spenderar sin tid på att tänka på. I samtal med vänner och grannar rapporterar 4 om 10 ofta om kostnaden för sjukvård (40%) och olaglig invandring (37%). Det är ungefär dubbelt så många som diskuterar Rysslands interferens i valet (21%).

Tillverkad av 11 till 14 May 2019 under gemensam ledning av Beacon Research (D) och Shaw & Company (R) innehåller Fox News enkät intervjuer med 1 008 registrerade väljare slumpvis utvalda över hela landet, som talade med levande intervjuare på fasta och mobila telefoner. Undersökningen har ett provtagningsfel på plus eller minus tre procentenheter för alla registrerade väljare.

Denna artikel uppträdde först på https://www.foxnews.com/politics/fox-news-poll-five-takeaways-on-the-russia-investigation-post-mueller-report