Toulouse. Här är nästa möte som planeras före valet till Europaparlamentet

Det europeiska valet, som planeras till söndag 26 May 2019, går snabbt framåt. Flera möten kommer att hållas i Toulouse innan det här valet hålls. Detaljerna.

Marlène Schiappa, secrétaire d'Etat chargée de l'égalité entre les femmes et les hommes et de la lutte contre les discriminations, participera à un meeting, avant le premier tour des européennes.
Marlène Schiappa, statssekreterare för jämställdhet mellan kvinnor och män och kampen mot diskriminering, är i Toulouse, fredagen 17 May 2019. (© Arkiv / actu.fr)

Valet i Europaparlamentet, som kommer att bedömas söndagen 26 May 2019, närmar sig snabbt. Sedan kampanjens början har många listhuvud haft möten på Toulouse eller i regionen.

Aktivister eller enkla nyfiken att yttra sig innan de släppt sin röst i röstlådan har sett Ian Brossat (Franska kommunistpartiet) Nicolas Dupont-Aignan (Står frankrike) François-Xavier Bellamy (Republikanerna), Jordanien Bardella (National Gathering), yannick Jadot (Europe Ecology-The Greens), Raphael Glucksmann (PS-Place Public), Benoît Hamon (Génération.s) François Asselineau (UPR) eller Jean-Christophe Lagarde (IDU).

Manon Aubry ... och Jean-Luc Mélenchon vid Halle aux Grains

På toppen av listan noterar vi kommande Manon Aubry för France Insoumise, tisdag 21 maj vid Halle aux Grains, som kommer att åtföljas av suppleant för Bouches-du-Rhône Jean-Luc Mélenchonmen också Toulouse Manuel Bompardnummer 2 på listan till européerna.

Läs också: Europeisk xnumx Här är kandidaterna från Toulouse som siktar på en plats i parlamentet

Ingen Nathalie Loiseau i Toulouse ...

Å andra sidan kryssade vissa listelistor inte Toulouse som ett strategiskt möte på sin agenda. Men deras representanter kommer att vara i Pink City för att argumentera för argumenten i dessa listor. först "Renaissance"listan som transporteras av Nathalie Loiseau i republikens namn i mars och armbåg-till-armbåge i omröstningarna med National Gathering.

Den tidigare medlemmen av regeringen, som också var med Modemens chef François Bayrou i hans stad av Pau (Pyrénées-Atlantiques)Fredag ​​17 maj, kommer inte hålla ett möte, men kommer att representeras av regeringsmedlemmar, lördag 18 May 2019, på Vanel Space of Marengo Arch från 14h. Emmanuelle WargonStatssekreterare för den ekologiska övergången och Julien Denormandie, stads- och bostadsministern, kommer att vara ledare.

Fredag ​​17 kan på 19h rummet Rancy, det är Marlene SchiappaStatssekreterare med ansvar för jämställdhet mellan män och kvinnor, som kommer att vara Nathalie Loiseaus röst. Haute-Garonne Walkers kunde ta med en annan medlem av regeringen några dagar före valet till ett stort offentligt möte.

... eller Nathalie Arthaud

Fredag ​​17 maj, Sénéchal rum på 20h, Jean-Pierre MercierFör det andra kommer Lutte Ouvrière och talesman för "arbetarrörelsen" att representera Nathalie Arthaud. En kandidat som inte är okänd för allmänheten, eftersom Jean-Pierre Mercier ofta har försvarat sig på TV: n, ger upphov till anställda hos PSA-Peugeot-Citroen, som han är centralrepresentant för CGT.

Denna artikel uppträdde först på https://actu.fr/occitanie/toulouse_31555/toulouse-voici-prochains-meetings-prevus-avant-elections-europeennes_23823291.html