Stéphane Plaza i den gula västkollimatorn: "Han tar oss för duvor"

Från populär presentatör till avancerad presentatör? Varje dag tittar många tittare på de två flaggskeppsprogrammen Stéphane Plaza på M6, nämligen, Hus till salu och Sök lägenhet. Medan andra irriterar beteendet hos stjärnvärden, och speciellt ... gula västar. En Stéphane Plaza påpekas, rapporter The Point "Detta beror på att det bidrar till att öka de normer för konsumtion och känsla för någon del av befolkningen inte längre har tillgång till en anständig levnadsstandard", förklara våra kollegor, från betyget från Ifop-valberedningen "Farväl till den stora medelklassen: den gula västkrisen".

"Plaza tar oss för duvor. Han tror att alla har råd med en dubbel diskbänk, men vi kan inte ha kredit för att betala för ett badrum. Vi är inte samma värld ", förklarar också Didier, en gul väst från Seine-et-Marne till Punkt, medan Ouahiba, Vest yellow Montreuil fördömer främjandet av"Ett amerikanskt sätt att leva [fransk livsstil, notera]" totalement "Ouppnåeliga" för vissa.

"Jag tänker inte sälja drömmar"

Stéphane Plaza Han verkar dock inte se saker på detta sätt och ser sig som "Någon populär". Om han ofta hävdar en mor florist, en cyklist far till Tour de France, och sade att leva i en 37 kvadratmeter Carrez lag säkerställer facilitator att utsläppen "Tala med alla". "Jag har aldrig kritiserats för att visa otillgängliga varor. Jag tror inte att jag säljer drömmar. Det genomsnittliga priset på bostäder vi säljer är 350 000 euro. Det förblir rätt ", förklarar animatören Punkt.

Men om dess utsläpp tycks markera för vissa köpkrafter som är alltför höga för dem, Stéphane Plaza han har "Sans of priorities". "När jag såg att vi hade lyckats höja en miljard euro på två dagar för Notre Dame, var jag lite äcklad. Jag skulle ha föredragit att ge dessa pengar till gula västar ", lurar han Punkt.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/stephane-plaza-dans-le-collimateur-des-gilets-jaunes-il-nous-prend-pour-des-pige-970051