SIGGRAPH 2019: upptäck vetenskapliga publikationer i bilder

Le SIGGRAPH 2019 kommer att hållas från 28 juli till augusti 1er i Los Angeles. Som varje år kommer många vetenskapliga och tekniska publikationer att presenteras. en bra del av dem är redan listade och tillgängliga på Ke-Sen Huang webbplats.

Här är en videoöversikt av ett urval av dessa publikationer: smält choklad, simulering av en virtuell skog på lång sikt, innovativt animationsverktyg, stickning, bild- och videomanipulation, stiliserad rendering eller VR finns på programmet.
Vi kommer att få möjlighet att komma tillbaka mer detaljerat om några projekt under de kommande veckorna och månaderna.

Denna artikel uppträdde först på http://www.3dvf.com/actualite-25952-siggraph-2019-decouvrez-publications-scientifiques-en-images.html