Sexmissbrukare, Lamar Odom, l

Konfidensförtroende ... 27 September 2009, Khloe Kardashian, framgångsrik verklighetstv-stjärna och Lamar Odom, känd NBA-spelareringen gick på fingret. Inledningen av ett förhållande som kommer att varas fyra år fram till skilsmässan av de två lovebirdsna, i december 2013. Åren har gått och Lamar Odom har bestämt sig för att återkomma sin gamla kärlekshistoria, och mycket mer, i en självbiografi med titeln Mörk till Ljus (som kan översättas som "Från skuggan till ljuset").

Frågad av tidningen Personer för att främja sin bok, han berättar sin nedstigning i helvetet och beklagar att han hade "Ett problem". Lamar Odom bekräftar fullständig öppenhet på hans beroende av kön och droger. "Jag är beroende av kön", skriver den tidigare Los Angeles Lakers-spelaren i sina memoarer. Atleten förklarar att vara "Obsessed with sex forever". En besatthet som basketspelaren påstår sig ha haft kön med mer än 2.000 kvinnor. "Det fanns mer strippare än jag kan räkna"tillägger han

"Jag har inte lyckats styra den dödliga cocktailen av kändis, beroende, en karriär i nedgång och otrohet. Jag kunde inte hålla min kuk i mina byxor eller kokain ur min näsa. Drogmissbrukare är oerhört begåvade för att dölja sin övning. Jag siktade och Khloe gav upp "han levererar. Med hans missbruk, Lamar Odom lurade på sin hustru av tiden många gånger. Skador lever fortfarandesom han förklarar i sin bok. "Det bor mig fortfarande idag. Men ånger är saker vi måste lära oss att leva med ", han litar på.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/sex-addict-lamar-odom-l-ex-de-khloe-kardashian-devoile-le-nombre-effarant-de-ses-970347