Slut i lager i kolorektal cancer screeningstest på Korsika

Korsika men också alla regioner i Frankrike är oroade över det här i lager! 1er I april avbröts förvaltningsdomstolen i Paris av förfarandet för förnyelse av kontrakt om förnyelse av kolorektal cancer, ett kontrakt som omfattar leverans av testpaket och analys av prover som tagits mellan Caisse Nationale de l'Assurance Maladie (CNAM) och en privat leverantör, Cerba laboratoriet.

Tre grupper av företag vars kandidatur hade avslagits av National Health Insurance Fund under den sista anbudsinfordran, hade sedan inlett ett förfarande.

Sjukförsäkring har meddelat att ett nytt anbud offentliggjordes på 6 maj, och att ha ingått denna 10 kan vara en "övergångsmarknad" (nödåtgärd) för att tillhandahålla kolorektal cancer screening kit. Leverans av screening kit bör återupptas från 21 juni!

Sändningen av inbjudningar till befolkningen avbröts vid tillfälle.

Denna artikel uppträdde först på https://www.corsenetinfos.corsica/Rupture-de-stock-en-tests-de-depistage-du-cancer-colorectal-en-Corse_a40807.html