Robert Downey Jr annonserar OnePlus 7 Pro-video

OnePlus 7 Pro har officiellt meddelats den här tisdag 14 May. Idag sätter varumärket de stora rätterna i det stora som gäller marknadsföringen genom att erbjuda tjänster av Robert Downey Jr.

En ny videoannons för OnePlus 7 Pro har just släppts. Förutom smarttelefonen i fråga ser vi Robert Downey Jr, aka Iron Man. Det är Tony Stark ansikte som valdes för att berömma smartphoneens fördelar på den asiatiska marknaden.

Robert Downey Jr. berömmer OnePlus 7 Pro

OnePlus väntade några dagar efter lanseringen av OnePlus 7 och 7 Pro för att avslöja de första bilderna av en stor reklamkampanj med Robert Downey Jr. - för närvarande på bio i Marvel's Avengers: Endgame.

"Vid OnePlus anser vi att det är viktigt att göra allt för att skapa en exceptionell upplevelse för vårt samhälle. Arbeta med Robert Downey Jr, vi har märkt att denna ideologi också reflekteras i sin kreativitet och engagemang. Detta övertygade oss om att ingen kunde representera vad vi står för bättre än Robert Downey Jr. Vi är glada att välkomna honom till OnePlus-familjen."Med ord av Pete Lau, VD och grundare av varumärket.

I en marknadsföringskampanj för asiatiska marknader

För hans del är skådespelaren också mycket entusiastisk: "Det är coolt att se ett ungt varumärke upprörande tech landskapet. Jag utmanades att hjälpa dem att skapa en autentisk kampanj baserad på värderingar som know-how. "

Sedan 14 maj distribueras affischer och reklamfilm med Robert Downey Jr i speciellt Kina och Indien.

Denna artikel uppträdde först på https://www.begeek.fr/robert-downey-jr-fait-la-publicite-du-oneplus-7-pro-en-video-316134