Framställningen ber Disney att förhindra "Game of Thrones" åskådare från att förstöra "Star Wars" - BGR

Vid tidpunkten för detta skrivande, nära 800 000 fans av spel av troner hade skrivit en petition på Change.org och frågade HBO att göra om 8-säsongen "med kompetenta författare". Presentationen på framställningen var ett skämt. men har vuxit snabbt och det skulle inte vara förvånande att se ännu fler personer underteckna det. DB Weiss och David Benioff har trots allt fortfarande en episod av Game of Thrones som fortfarande måste lida - och vi vet redan vad som händer nästa . Det visar sig att detta inte är den enda petitionen mot D & D, vissa vill att Disney ska förhindra duoden att förstöra Star Wars och även .

"David Benioff och DB Weiss visade sig vara skrämmande inkompetenta författare när de inte har några källdokument (böcker)", läser spelet av Thrones-framställningen. que vi visade dig den andra dagen . "Denna serie förtjänar en sista säsong som är meningsfullt."

Framställningen har verkligen blivit viral och gjort rubrikerna. De flesta fans av D & D, HBO och av spel av troner i världen har förmodligen hört talas om det vid den tiden. Det är inte att säga att HBO kommer att göra någonting åt det, även om vi vet att George RR Martin tydligt sa att det måste finnas flera fler årstider Game of Thrones för att avsluta historien bra och HBO var redo att göra det. 7 säsong och 8 säsong är båda kortare än vanliga årstider Game of Thrones men episoden i helgen kommer vara den allra senaste tiden.

Benioff och Weiss kommer att arbeta på . går sedan till filmen, vilket förklarar den andra framställningen för duetten på Change.org . Det handlar bara om 3 600-signaturer vid skrivningstillfället, men det kan mycket väl växa under de närmaste dagarna. Här är meddelandet till Disney:

David Benioff och DB Weiss har visat sig vara inte bara inkompetenta författare när de saknade källmaterialet, men också ivriga att lämna halvfärdiga projekt när de har andra projekt vid horisonten. Deras enda respekt för traditionen gör dem inte lämpliga för detta projekt.

Det finns många begåvade författare och producenter som är lojala mot franchisen som skulle göra mycket bättre i Star Wars-universum.

Låt oss avleda våra förväntningar, Disney!

Återigen betyder det inte att någon i Disney eller HBO kommer att göra någonting om dessa framställningar, men de bör åtminstone höra vad fansen måste säga. När allt kommer omkring har dessa två verkligen förstört 8-säsongen av spel av troner vilket kan vara den sista mest nedslående årstiden i televisionens historia. Som de säger i kungens landning, dracarys!

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den BGR