Människor: Vad Khloe Kardashian tycker om Lamar Odoms nya bok

Wanda Peeps, Lamar Odom släpper 28 nästa maj en självbiografisk bok där han framkallar minnena av hans liv som spenderas med Khloe Kardashian och behandlar hans missbruk. Men vad tycker hans ex-fru om hans bekännelser och det faktum att han äntligen har bestämt sig för att vända sidan i sin historia? Wanda-teamet berättar allt!

Mycket nyligen lärde vi er om det Lamar Odom, Khloe Kardashians före detta make, hade begått en bok som skulle framgå under de kommande dagarna då han höll sig i Wandayantes uttalanden gällande särskilt hans beroende av kön.

Mörk till Ljus av Lamar Odom

Om minnet av den tidigare basketstjärnan verkligen är avsedd att göra ett rent fejd av förflutet och börja ett nytt kapitel i sitt liv, så är hans före detta fru khloe Kardashian känner sig trygg och ger honom alla hans välsignelser, enligt information som rapporterats av den amerikanska webbplatsen Hollywood Life.

Faktum är att trots det tumultuous förflutna av den gamla
par, verkligheten TV-stjärnan är glad för den tidigare Lakers-spelaren. ATT
I detta hänseende sade en källa nära Khloe uteslutande i Hollywood Life:
« Khloe är glad för Lamar och
önskar honom all framgång i världen med sin nya bok
".

Källan avslöjar emellertid att starlet förblir på blandade känslor på grund av sitt svåra förflutna med Lamar. Minns att hon skilde honom i december 2016, efter 7 års äktenskap:

« Den östra
svårt för Khloe att inte känna sig lite bitter för givetvis hon
skulle ha velat ha gått igenom de svårigheter som nämns i hans bok. i
Samtidigt vet hon inte om Lamar skulle ha lärt sig samma lektioner och skulle känna
överst i dag om det inte hade hänt. Khloe är så stolt över hans
framsteg som gjorts och allt som har förändrats under senare år, i synnerhet
för hans barns skull
...

När Khloe tänker på Lamar och den tid hon spenderade med honom, gör det ont så mycket. Hon var galet kär i honom och blev förödad när han nästan dogför att hon har en ovillkorlig kärlek till Lamar och hon vill se honom lyckas. Hon är inte redo för tillfället, men hon har nått ett stadium där hon tycker att hon äntligen kan vara vänlig och bli vän med Lamar igen. ".

Och källan slutsatsen: " Khloe vill se till att han inte säger dessa saker bara för att sälja böcker, eftersom hon redan har bränts av honom flera gånger. Så, när medietrycket kring publiceringen av hennes bok har kommit ner, kanske hon överväger att träffas i kamera för att begrava hatchet. Fram till dess kommer det vara svårt för henne att hantera dessa känslor ".

Tyvärr är Khloe verkligen en kvinna i hjärtat Wanda People. Vi kan bara hyra det. Låt oss hoppas att med Lamar kommer hon att kunna koppla tillbaka några av dessa dagar. De var så komplicerade då

CB

Denna artikel uppträdde först på https://www.jewanda-magazine.com/2019/05/people-ce-que-pense-khloe-kardashian-du-nouveau-livre-de-lamar-odom/