Pauley Perrette på sjukhus igen, men skådespelerskan kommer inte att säga varför - människor

Tidigare NCIS-stjärnan Pauley Perrette tweeted torsdag en bild av sig själv i vad som verkar vara ett akuthem i sjukhuset, klädd i en sjukhusrock och ansluten till en intravenös och säger: "Oroa dig inte. Bra hälsa. "

Men fans kan oroa sig ändå, eftersom Perrette, 50 år gammal inte skulle säga varför hon var i ER, skådades skådespelerskan på sjukhus tidigare denna månad efter att ha sagt att hon hade fallit in en trappa till huset.

Stödjare kunde fortfarande återhämta sig från den tumultiga avgången av "NCIS" förra våren, när skådespelerskan efter hennes sista episod hade hon enormt hävdat att hon hade lidit "flera fysiska övergrepp" medan han arbetade med straffrättsliga förfarandena i CBS.

Förutom detta har Perrettes hälsosituation i veckan orsakat att hon saknar den första presentationen i New York för sin nya CBS-show, "Broke", enligt o Underhållning Veckovis et Människor.

Sean Murray och Pauley Perrette i "NCIS" (Cliff Lipson / CBS)

Företrädare för Perrette och SCS svarade inte omedelbart på begäran om media kommentarer om hennes sjukhusvistelse eller brist på början. En av hennes co-stars "Broke", Natasha Leggero, pratade på uppdrag av Perrette och förklarade hur mycket skådespelerskan var upphetsad att spela en komedi efter att ha spelat i "NCIS" under 15-säsonger.

"Jag tror att Pauley hade mycket Leggero berättade för folk att Perrette var en" massiv världsstjärna "och" en av Amerikas mest älskade skådespelerskor ", som väntade ett år att välja rätt projekt.

"Hon var väldigt passionerad om att göra en komedi," sade Leggero. "Hon ville verkligen göra en familj komedi. Jag vet säkert dessa två saker. "

I "Broke" spelar Perrette Jackie, vars liv vänds upp och ner när hennes rika syster, som spelas av Leggero, och mannen till hennes systers förtroende, spelas av Jaime Camil, flytta

Som Leggero sa, väntade Perrette ett år att återvända till tv efter hennes favoritfläktskaraktär, medicinsk granskare Abby Sciuto, lämnade den fiktiva brottsutredningsgruppen på NCIS i NC en emotionell finale.

Några dagar efter finalen pratade Perrette till Twitter för att säga att en "väldigt mycket rik och kraftfull reklam maskin" matade falska tabloidberättelser om det och försökte hålla "mig tyst" om "

Hon också Tweeted, "Ingen moral, ingen sanningskrav, och jag läser bara lögnerna och försöker skydda mitt besättning. Försök att hålla dig lugn. Han gjorde det. "

Enligt en rapport stod Perrettes avgång från a argument med co-star Mark Harmon om hans räddningspitstjur. Enligt Radar Online vägrade Perrette att dela scener med Harmon och sitta på samma sida av bordet med honom under bordet.

Även om försäljningsstället inte indikerar att hunden redan har angripit Perrette, uppgav han att Perrette var upprörd. en besättningsmedlem i oktober 2016. Besättningsmedlemens skada krävde 16-stygn.

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den mercurynews.com