MSN Messenger 2019: Det skulle vara så om det lanserades idag för mobil

Vi äger för närvarande bästa meddelandeprogram i historien med funktioner som tillåter oss att skicka någon form av innehåll eller kommunicera från vilken plattform som helst. WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram Direct eller Telegram är bland de bästa plattformarna, men framför dem MSN Messenger var drottningen ett tag.

MSN Messenger 2019: Det skulle vara detsamma om det lanserades idag för iOS

MSN Messenger var borta i 2014 och till och med idag finns det saker som vi kan göra åt det som vi inte kan göra på WhatsApp (även om anpassningsbara emojis sparade det genom att lägga in klistermärkenna nyligen vem kommer också att vara animerad ). För närvarande är hans andliga efterträdare Telegram, som antagligen blivit den mest kompletta meddelandeprogrammet i historien, liksom bland de säkraste enligt sin egen skapare.

MSN Messenger måste ha 330 miljoner månatliga användare i topp, en siffra som liknar Telegram. Efter sammanslagning med Skype har de flesta användare valt bättre alternativ. Emellertid föreställde en av dem lanseringen av a MSN Messenger 2019 för iOS

Den här användaren, hette Kamer Kaan Avdan, är känd för sina konceptuella utföranden av operativsystem som iOS 13 eller Windows. 10, liksom en nuvarande version av Windows XP . Det är nu MSN Messenger för iPhone XS, som i princip skulle visa samma Messenger-distribution, men med moderna detaljer.

Spel eller varningar när en vän ansluter: saker som vi inte kan göra med WhatsApp

Till exempel i listan över vänner kunde vi se i realtid vem som är ansluten och vem som inte är. Det här sättet att visa vem som är online är en del av ett sätt att kommunicera någonting gammalt när du satt i datorn framför timmar och du var "ansluten" och när du är borta gör du inte var där längre. En av de funktioner som senare tillsattes var att kunna skicka meddelanden till dem som inte var anslutna så att han skulle läsa dem senare vid hans återkomst, genom att anpassa sig till det vi har idag. Det är intressant att notera att Telegram lagt till för några dagar sedan möjligheten att vet när en person är online direkt i chattavsnittet, med en blå ikon längst ner till höger på profilbilden.

det är lätt att byta i det här konceptet är det land där du kan välja att visas eller inte som ansluten, frånvarande eller sätta den sång du lyssnar på för närvarande Spotify eller Apple Music. Du kan också få meddelanden när en viss person loggar in, till exempel att ringa videosamtal eller spela spel (som för närvarande bara tillåter Facebook Messenger) Givetvis är också buzzerna närvarande för att vibrera mobilen hos en vän .

När vi ser den här designen ställer vi oss en fråga: skulle du använda MSN Messenger om Microsoft beslutade att starta det igen? För närvarande kan vi göra det mesta med Skype, och Telegram Super är helt överflödig för alla meddelandeprogram, som är tilltalande för nostalgi eftersom den enda våren att locka användare inte skulle räcka till. Deras misslyckande beror främst på den dåliga erfarenheten som erbjuds på mobilen, där de bestämde sig för att prioritera Skype istället för att skapa en ansökan under vissa förutsättningar.

Denna artikel uppträdde först på https://www.adslzone.net/2019/05/17/msn-messenger-2019-concept/