Metro Exodus: 4A Spel uppdateringar om två ytterligare innehåll att komma

Den två överstar och Sams berättelse kommer att berika historia Metro Exodus, medan överge huvudpersonen av koncessionen, nämligen Artyom Alekseyevich Chyornyj.

Under sommaren spelare av den senaste versionen av Metro licens kan återuppleva äventyr överste Khlebnikov i sin strävan att hitta sitt hem och sin son, Kirill, i tid för det nya året, i huden överste Miller med de två överstar. Denna DLC kommer att göra det möjligt att använda ett nytt vapen, nämligen en mördande flamthrower, och att upptäcka spökstaden Novosibirsk. I 2020 kommer en amerikansk flottor baserad på Moskva ambassaden att presenteras i Sams Story, en förlängning som kommer att vara i form av en sandlåda överlevnad: "Sam lämnar Aurora letar efter ett sätt att återvända till USA och upptäckte resterna av portarna som drabbades av tsunamin i Vladivostok, industribyggnader och bostadsområden i ruiner. För att avsluta sin resa kommer Sam att upptäcka att han behöver all taktik han hittills har lärt sig för att överleva, och hans miljö visar sig vara mycket mer komplicerad än väntat."

Deep Silver-redigeraren anger att båda DLC: erna Metro Exodus kommer att finnas tillgängligt via Expansion Pass på PS4, Xbox One och PC (uteslutande för ett år på Epic Game Store), men kommer också att finnas tillgängliga separat.

Denna artikel uppträdde först på https://www.begeek.fr/metro-exodus-4a-games-fait-point-sur-les-deux-contenus-additionnels-a-venir-316114