Den nya versionen av B & O Beoplay H9 hjälmen integrerar Google Assistant

Sedan uppkomsten av röstassistenter har hörlurar och hörlurar tillverkare varit villiga att införliva dem i sina produkter. Detta gäller också för high end, inklusive Bang & Olufsen.

I slutet av augusti 2017 lanserade Bose en ny version av sitt QC35-headset, med stöd för Google Assistant. Om du använder Mountain Views röst digital assistent regelbundet, den senaste versionen av headsetet utan Beoplay H9 Bang & Olufsen kan intressera dig.

Bang & Olufsen presenterar en version av sin Beoplay H9 hjälm

Den här nya modellen är därför kompatibel med Google Assistant. Hjälmen integreras för att göra detta till en dedikerad knapp som bara trycker för att aktivera guiden. Detta är inte den enda nyheten som föreslås. Bang & Olufsen hade också en bra idé att integrera ett större batteri.

Google Assistant-kompatibel och med ett större batteri

H9i-headsetet erbjöd ungefär 18-timmar batterilivslängd innan de måste gå igenom laddningsboxen. Den nya versionen av H9 ser att batteriet lägger till 7 ytterligare lyssningstider, högst 25 timmar på en enda laddning. Vilken perfekt hjälm för dem som reser långt i synnerhet.

Tyvärr, som vanligt, doneras Bang & Olufsen produkter aldrig. Den nya H9 hjälmen är inget undantag. Om du är intresserad måste du betala den begärda 500 €. Finns nu.

Denna artikel uppträdde först på https://www.begeek.fr/la-nouvelle-version-du-casque-bo-beoplay-h9-integre-google-assistant-316140