Nintendo Switch är nu bättre såld än PS4 i Japan

Nintendo-switchen går bra, väldigt bra sedan starten, det är lite mer än 2 år nu. Idag har Big N-konsolen till och med sålt bättre än PS4 i Japan.

Sony har länge varit konungen av konsoler i Japan med sin PlayStation 4. Men det verkar som om den här tiden är över, Nintendo har tagit kronan. Enligt en ny rapport, total försäljning av Nintendo Switch skulle ha överskridit de av PS4 i landet.

Nintendo Switch överstiger PS4 när det gäller försäljning i Japan

De senaste försäljningssiffrorna visar att Famitsu har sålt inte mindre än 8 125 637 Switch Nintendo i Japan mot "bara" 8 077 756 4 PlayStation och PlayStation Pro 4 kombineras. Det är ett imponerande nummer, och lika intressant.

De som följde utvecklingen av Big N-konsolen i Japan är inte förvånad över att höra nyheterna. Med tanke på Switchens framgång sedan starten, måste det erkännas att det bara var en fråga om tid innan den överträffade PlayStation 4-rankningen.

Och det medan 3 års existens på marknaden skiljer dem

Det är också väldigt intressant att notera hastigheten vid vilken Nintendo Switch kunde jämföras med PlayStation 4. Som du säkert kommer ihåg, hade Sony lanserat sin PS4 i februari 2014. Nintendo-switchen kom inte fram till mars 2017. Även med tre år sen klarar det senaste av Big N att sälja mer än Sony-konsolen. Hat ner!

Denna artikel uppträdde först på https://www.begeek.fr/la-nintendo-switch-desormais-mieux-vendue-que-la-ps4-au-japon-316053