Indien: Priyanka Gandhi håller en vägvisning i Mirzapur | Indien Nyheter

VARANASI: Den sista röstningsdagen för den slutliga omröstningsrundan i Lok Sabha, generalsekreteraren för AICC för est UP Priyanka Gandhi Vadra presenterade en imponerande road show i Mirzapur på fredag. Ta en sökning på premiärministern Narendra Modi hon kallade honom den bästa skådespelaren och slog den stora skådespelaren Amitabh Bachchan i valkampen.
"Ab aap samajh lijiye ki aapne duniya ke sabse bad abhineta ko Prafhan Mantri bana diya hai. Isase till Apostel Amitabh Bachchan Ko PM Bana Dete. Karna "Du gjorde den första skådespelaren i världen till en premiärminister." Det hade varit bättre att ha Amitabh Bachchan landets premiärminister, ingen av dem hade inget att göra
Hon landade på Ashtabhuji Hill från där hon reste till Dankinganj för att påbörja turnén tillsammans med kongresser Suheldev Bharatiya. Samaj Party, Aam Admi Party och Apna Dal ( Krisha fraktion). Under turnén kallade hon också barn och pratade med dem.
När hon nådde Giradhar började några av hennes BJP-anhängare höja barn. Motiv Modi Modi: Priyanka ler mot ett leende: hon gick till templet i Sankatmochan mot 13 timmar

Ge mening till Lok Sabha val och ger 23 kanske till DIG. Följ oss för att följa de senaste nyheterna, live uppdateringar, nyhetsanalys och avancerad dataanalys. Följ live valresultat de största trenderna och de snabbaste uppdateringarna på dagen för räkningen med det största informationsnätet i Indien.

#ElectionsWithTimes

Modi Meter

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den TIDEN AV INDIEN