Indien: Goa CM håller inte med Gadkari, säger GSM kommer inte att äta BJP-röster | Indien Nyheter

PANAJI: En dag efter unionens minister Nitin Gadkari sade den tidigare chefen för RSS och kandidaten till GSM GSM, minister för ministerrådet Pramod Sawant avvisa denna möjlighet i entydiga termer. "GSM kommer aldrig att vinna ett enda säte, nu eller någonsin", sa Sawant.
"Jag kampanjerade i Panaji och jag tror inte GSM har en inverkan här. Människor från Panaji är smarta. De vet att röstningen för GSM är som att rösta på kongressen, säger han.
Tidigare har Velingkar sagt att han tog BJP till Goa och var bunden till samma ideologi, sa Sawant och tillade att Gadkari måste ha känt att Goans var lite känsliga och att Velingkars uttalanden skulle kunna spela på sig. .
"Jag anser GSM som ett enkelt forum, en" manch ", och inte ett politiskt parti. Han kan inte bli en politisk parti för att han föddes från agitationen av utbildning ", sa han.
Vid ett möte torsdagen kväll i staden beskrev Gadkari som "ledsen och olycklig" Velingkar beslut att utmana Panaji bypoll på GSM-biljetten. Han sa att han inte förstod sitt beslut. "Han vet att han inte kan vinna bypollen eftersom han vet hans rekord. Han tvivlar inte på att vinna. Han tävlar för att besegra BJP-kandidaten. "

Ge mening till 2019 val i Lok Sabha och resultaten från 23 maj med TOI. Följ oss för att följa de senaste nyheterna, live uppdateringar, nyhetsanalys och avancerad dataanalys. Följ live valresultat de största trenderna och de snabbaste uppdateringarna på dagen för räkningen med det största informationsnätet i Indien.

#ElectionsWithTimes

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den TIDEN AV INDIEN