HP Omen X 2S, en spelbar bärbar dator med två skärmar

Nu är PC-bärbara datorer nästan allt bra och extremt kraftfulla, du måste sticka ut på annat sätt. HP presenterar HP Omen X 2S, med en sekundär skärm storleken på en smartphone.

Touch Bar Apple MacBook Pro inte bara emulera men det lanserade idén att tangentbordsdelen kan integrera en "skärm" sekundär för att visa ytterligare innehåll. Asus tog konceptet tillbaka i sin Zenbook Pro 15 med en pekskärm i stället för styrplattan. Vad sägs om Omen X 2S ?

Här är HP Omen X 2S spelböcker

Det är med en intern utredning som HP motiverar sitt tillvägagångssätt. Många spelare skulle erkänna att hålla sin smartphone nära sin dator för att komma åt chattar eller visa innehåll medan de spelar. Idén med denna Omen X 2S och dess sekundära skärm är att tillåta att lämna smartphone där den är.

Självklart gick HP vidare i integrationen. Denna 6 Full HD-plattan kan visa minimapapper och / eller lager i vissa spel. Touch, det kan också sikta på att skjuta i vissa skyttar eller visa prestandaövervakningsverktyg. Det finns även en dedikerad nyckel för att överföra det öppna och aktiva fönstret till huvudskärmen.

med en 6 sekundär skärm ovanför tangentbordet

Obs! För att kunna passa den här skärmen var det nödvändigt att sätta ner tangentblocket själv. Handledsstödet har försvunnit. Men för att göra saker rätt ger HP en avtagbar en med datorn. Pekplattan, under tiden, tar platsen för det numeriska tangentbordet - det försvinner också -.

Om de specifikationer i HP Omen X 2S, kan vi nämna dess Hz IPS-panel 144 15,6 tums Full HD-kompatibel G-Sync (IPS 4K slab 240 Hz är valfritt), upp till en Core i9 (nionde generationen ), en Max-Q RTX 2070 eller 2080 RTX-Max-Q och upp till 32 GB RAM. För att kyla djuret är ett system "5 sätt" på jobbet. Det finns även flytande metall termisk pasta på GPU och CPUer också.

HP Omen X 2S säljs från 2 100 €. Modellen med Intel Core i9 hjärtan 8, 2080 RTC Max-Q, 16 och 1 SAADD GB TB SSD når Samtidigt 2 700 €.

Denna artikel uppträdde först på https://www.begeek.fr/hp-omen-x-2s-un-pc-portable-gaming-avec-deux-ecrans-316137