Grumpy Cat: den mycket kända inflytelserika katten är död

Hon var den mest kända katten på webben. Grumpy katt, blev till och med känd för några år sedan, dog denna vecka vid 7s ålder, konsekvenserna av komplikationer på grund av dåligt behandlad urinvägsinfektion. Hans lärare gjorde det ledsna meddelandet om Grumpy Cats Instagram-konto, vilket följdes av nästan 2,5 miljoner abonnenter : "Hon dog fredligt tisdag morgon, hemma och i hennes mamma armar".

Katten Grumpy Cat hade blivit världsberömd i 2012, tack vare hans till synes "grumpy" utseende. Det hade upptäckts av Reddit, och djuret hade blivit en verklig fenomenal på sociala nätverk, dess videor och foton delades varje gång miljontals gånger på alla sociala nätverk. Följt över 2,4 miljoner gånger på Instagram, Grumpy katt det var ännu mer Facebook, där hon skrattade inte mindre än 8,5 miljoner fans.

Grumpy Cat var dvärg

På YouTube finns några videoklipp med Grumpy katt ses mer än tjugo miljoner gånger. Faktum är att djurets grumpiga gruva var enligt ägaren till den avlidne katten på grund av sin dvärg och dental maloklusion. I flera år hade djurägaren förbjudit utlänningar att ta bilder av hennes fitta, därmed privilegierar hans intimitet långt ifrån virtuella övermedier.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/grumpy-cat-la-tres-celebre-chatte-influenceuse-est-morte-969984