Google Translate: en AI som kan reproducera röst, ton och accenter? - PhonAndroid.com

Google Translate kan bli en realtids översättare nära perfektion de närmaste åren. Med Translatotron har Google utvecklat en röstigenkänningsteknik som kan reproducera accenter, en ton eller en röst. Äntligen ökade AI guider med en röst som inte är robot?

Att prata med någon som inte talar ditt språk har aldrig varit enklare med teknik, men det bästa är ännu inte att komma. Översättare går vidare och Google arbetar med lösningar för att återskapa de mest trovärdiga erfarenheter som är möjliga för originalkommunikation. på hans blogg dedikerad till artificiell intelligens presenterar Mountain View-företaget Translatotron.

Google översättning förstärktes snart av nya funktioner?

Det här toppmoderna taligenkänningsverktyget kan analysera, känna igen och till och med reproducera en röst, ton eller accent. Tillsammans med Googles allt större översättningsalternativ blir Translatotron en mellanhand för att få så nära som möjligt de känslor människor lägger på när de pratar.

Läs också: Google Realtime Translation kommer snart till alla Google hjälmar

Ingen mer robotisk och monotont ljud som snabbt blir utmattande på realtids översättare eller assistenter så välkommen till intonationer, tonic accenter och sångröst. I den närmaste framtiden planerar den amerikanska jätten inte att införliva Translatotron-funktioner i Google Translate, det finns fortfarande många tekniska utmaningar att lösa. Men i det långa loppet borde vi dra nytta av denna typ av teknik som gör det möjligt att få en normal och livlig konversation med någon som inte delar något gemensamt språk. Translatotron är ett gemensamt projekt mellan Google Translate, Google Brain och Google Talteam.

Denna artikel uppträdde först på https://www.phonandroid.com/google-traduction-une-ia-capable-de-traduire-la-voix-le-ton-et-les-accents.html