Forskare säger att den idealiska kvinnans kropp existerar och här är hur det ser ut - SANTE PLUS MAG

Forskare säger att kroppen hos den idealiska kvinnan existerar och här är hur det ser ut

Forskare säger att kroppen hos den idealiska kvinnan existerar och här är hur det ser ut

Det är vanligt att säga att skönhetskriterier utvecklas med tiden. Faktum är att vi lätt kan se att bilden av den idealiska kvinnan skiljer sig från ett århundrade till det andra. Mellan de fräscha formerna och den ödmjukhet som visas på modeområdet verkar det dock som att det finns idealiska mätningar enligt vetenskapen och att en kvinna håller dem, som reläerna The Sun.

Body shaming, grossophobia ... Fler och fler människor lider av sin bild och speciellt kritiken de får. Faktum är att uppkomsten av sociala nätverk har förbundit vissa språk och lagt fram bilderna av kvinnor fina, muskulösa, generösa skinkor och framför allt utan brister. Konsekvenserna? Mer komplicerat för den gemensamma mannen. Vetenskapen lugnar oss dock och avslöjar att mätningarna hos den idealiska kvinnan är närmare verkligheten. Förklaringar.

Den idealiska kvinnan enligt vetenskapen

enligt en Artikeln Vetenskaplig, skriven av Devendra Singh från University of Texas och vidarebefordrad av The Sun och av tidningen Evie, skönhetskriterierna beror inte på tiden utan snarare på den uppfattning som vi har om kvinnans hälsa och fertilitet framför oss. Denna attraktion skulle vara möjlig beroende på personens bröst och midja och höfter.

Forskare säger att kroppen hos den idealiska kvinnan existerar och här är hur det ser ut

Således verkar det som att den idealiska kvinnans byst, midja och höfter skulle vara 99-63-91 för omkring 1,68 m. Men konkret, hur ser den här kvinnan ut? Kelly Brook, en engelsk modell och skådespelerska. Hon skulle ha en harmonisk kropp och vara den perfekta kvinnan morfologiskt.

Flera andra vetenskapliga studier har emellertid visat vissa skillnader kring den idealiska kroppen. Enligt en annan etyd vetenskapsman, vidarebefordrad av I dag, bilden av den perfekta kroppen avviker från det som upptäckts ovan.

Forskarna frågade 40 män och 40 kvinnor för att illustrera den kropp som de tyckte ideal i sin sexuella kategori och motsatt kön och sedan jämfördes resultaten med deltagarnas morfologi. Man har funnit att kvinnor och män överens om de perfekta mätningarna för varje kön. Resultatet föreslår faktiskt liknande preferenser när det gäller kroppsmassindex (BMI) och förhållandet mellan midja och höfter och mellan midja och överkropp.

Forskare säger att kroppen hos den idealiska kvinnan existerar och här är hur det ser ut

På varje 3D-bild är den perfekta kroppen till vänster. Till höger är detta en vanlig person enligt BMI.

Det är konstaterat att den idealiska kvinnliga kroppen har en vändning Taille mindre såväl som tunnare höfter. Forskarna fann också att preferensen var på väg mot ett större bröstkorg och mindre bukande skinkor.

Forskare säger att kroppen hos den idealiska kvinnan existerar och här är hur det ser ut

När det gäller manlig ideal illustreras den här av en morfologi i V eller inverterad pyramid. Axlarna är bredare än höfterna och så ser midjan ut tunnare.

Studien lyfter också fram att vi, män eller kvinnor, tenderar att överdriva en fysisk egenskap som vi anser vara viktigare. Men som förklaras av företagsledaren som ansvarar för att göra 3D-bilder till I dagNickolay Lamm, idealiska kroppar och normala kroppar är alla vackra. Enligt honom skulle vår vision om perfekt utseende vara förspänd av media.

Den faktiska mätningen av en kvinna

Forskare säger att kroppen hos den idealiska kvinnan existerar och här är hur det ser ut

I Frankrike är det vanligt att säga att 90-60-90 är de bästa mätningarna. Verkligheten är emellertid väldigt annorlunda eftersom de franska kvinnorna i genomsnitt 93-75-100 utför byst, midja och höfter, vilket avslöjar en undersökning som vidarebefordras av BFM TV.

Mått som är lite närmare Kelly Brook men som mestadels är synonymt med god hälsa, eftersom BMI hos en kvinna av denna storlek skulle motsvara 23,3, en siffra som hör samman med kategorin av en normal vikt.

Slutligen beror det kvinnliga idealet på alla. Skönheten och kraften i förförsel är inte bara begränsad till utseende utan även interaktion och anslutning som vi skapar med varandra.

Denna artikel uppträdde först på HÄLSA PLUS MAGAZINE