Fot PSG - PSG: Griezmann i Paris, Tuchel påminner Henrique om att beställa - FOT 01

Foto Icon Sport

På gränsen att lämna Atlético Madrid kommer Antoine Griezmann inte att kunna använda Manchester City eller Paris Saint-Germain.

Medan hans avgång till FC Barcelona är nästan utan tvekan, meddelas andra europeiska lag på spåret av den franska anfallaren. Kanske ett sätt att förhandla om bästa möjliga affären med Blaugrana. Under alla omständigheter nekade medborgaransvarig Pep Guardiola helt intresse för sin klubb denna fredag. Liksom den parisiska tränaren Thomas Tuchel som, om idrottschefen Antero Henrique skulle bli frestad, påminde om sin prioritet på sommaröverföringsfönstret.

« Antoine Griezmann kan spela i alla lag i världen. Det skulle behaga någon tränare och något lag att ha det. Men för tillfället är det inte realistiskt att rekrytera honomsvarade tyska. Vi letar efter spelare, och mer exakt söker vi spelare med vissa profiler. Vår rekrytering måste vara realistisk. Vi måste skapa ett lag och det finns profiler som vi behöver. Och de är fortfarande och alltid defensiva spelare. Vi måste börja dit. "Tuchel refererar naturligtvis till det återhämtningsmedium som förväntas sedan förra sommaren.

Denna artikel uppträdde först på FOT 01