Fot PSG - PSG: Doucouré pekar på Paris som en utmärkt plan B i mercato - FOOT 01

Konvent av Paris Saint-Germain i vinter hade Abdoulaye Doucouré (26 år) blivit utvald av Watford.

Några månader senare förändrade inte mittfältaren sinne. Den tidigare spelaren av Stade Rennais hoppas fortfarande att gå med i en mer ambitiös träning som gör att han kan spela i Champions League. Men om det passar profilen, är huvudstadens klubb inte fransens prioritering, snarare i förväntan på ett förslag från en engelsk cador.

« Jag drömmer inte om en viss klubb. Självklart är PSG en av de bästa i Europa, men jag har inte i åtanke att jag vill gå till PSG till varje pris, Förklarade Doucouré den brittiska pressen. Jag skulle vilja stanna i Premier League, jag tycker att det är det bästa mästerskapet att uttrycka mina egenskaper. Efter det beror på erbjudanden, beror det på många saker. »

Doucouré vill lämna men ...

« Jag är väldigt öppen. Om något händer, så mycket desto bättre, annars kommer jag att vara nöjd med Watfords tröja. Jag gav allt för tre årstider, och om jag stannar en säsong blir jag glad. Om jag går, blir jag också glad. Alla vet vad jag vill, men det sker inte nödvändigtvis som vi önskar "Avslutade Doucouré, se till att inte stänga någon dörr för sin framtid.

Denna artikel uppträdde först på FOT 01