Människor: "Sluta kritisera mig!": Den norska prinsessen avslöjar offentligt att hon är kär

Märtha Louise, prinsessan i Norge, är dotter till kungen som är 4ème i följdordning till tronen. Hon är 47 år och har varit gift från 2002 till 2016. Från hans äktenskap föddes 3 barn. De kan ha sett ut som en lycklig familj, men faktum är att paret skilde sig. Notera också att detta var den första skilsmässan i den norska kungafamiljens moderna historia.

Idag, 3 år efter sin skilsmässa, skrev Märtha Louise på sin personliga Instagram-sida ett meddelande som meddelade sitt nya förhållande! Hans älskare är Shaman Durek, Spiritual Guide och Healer.

Han fick mig att förstå att den ovillkorliga kärleken verkligen finns på denna planet. Det får mig att skratta mer än någon annan och är mycket bra råd. Jag känner mig så glad och välsignad att han är min pojkvän. Tack min älskling, för att ge mig så generöst till din familj. Jag älskar dig till oändligheten.

Som du kan se är prinsessans budskap om kärlek verkligen rörande! Vi förstår klart att hon är galen kär i sin partner som ger honom den kärlek som varje kvinna förtjänar att ta emot. Men som för alla offentliga figurer vet Märtha Louise att hon alltid kommer att ha motståndare. Och för dem lämnade hon också ett meddelande.

Och till dem som känner behovet av att kritisera: Kom ihåg! Det är inte upp till dig att välja för mig eller att döma mig. Jag väljer inte min man som tänker att tillfredsställa dig eller att komma in i de lådor du har tillskrivit mig i ditt sinne. Jag utvecklas inte i ditt huvud och jag motsvarar inte den uppfattning du gör av mig. Jag väljer kärlek och det är allt.

Vid första anblicken verkar det som att prinsessan var lite för hård mot hennes motståndare. Hon kanske har fått obehagliga kommentarer tidigare att hon har antagit denna strategi för att säga att "det bästa försvaret är attacken". Vi kommer inte att döma henne och bara önska henne att vara glad i ditt personliga liv!

Denna artikel uppträdde först FABIOSA.FR