Chimène Badi kritiserades av "jesters" under Eurovision Destination: "Det flyger så lågt"

I januari, Chimene Badi deltog i andra säsongen av Eurovision Destination, bredvidEmmanuel Moire et Bilal Hassani. Om hon inte vann sin plats för att representera Frankrike vid Eurovision Song Contest, förtjänade sångaren inte, genom att placera fjärde. I en intervju med Gala, tolkarenMellan oss återvända till detta deltagande som den håller ett kontrasterande minne.

"Under Destination Eurovision", [Jag har varit målet för hatare] från okunniga och jester som blandar allt, eftersom finalen i tävlingen kommer att äga rum i Israel. Det flygde så lågt att jag tillät mig att svara. Men det slutade så fort som det kom förklarar sångaren av 36 år. Chimene Badi återvände också till Bilal Hassani krona och försäkrade att hon hade förstått från den första veckan av tävlingen att spelen redan gjordes.

Mellan svartsjuka och hat

"Jag var säker på att han skulle vinna" hon erkände. Chimene Badi ville också försvara den unga sångaren, riktade mot en uppvärmd kontrovers efter upphetsningen av hans antagna antisemitiska tweets: "Vid 14 år har vi rätt att göra misstag. Jag väntade honom att ta ett högt pris, för det är spelets regel. Jalousi är alltid på gränsen till hat" kommenterade sångaren.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/chimene-badi-critiquee-par-des-bouffons-pendant-destination-eurovision-ca-volait-970046