Denna gåva från Cristiano Ronaldo till palestinier för Ramadan

Portugisiska stjärnan Cristiano Ronaldo donerade 1,5 miljoner dollar till det palestinska folket i anledning av Ramadan, fastemånaden bland muslimer, enligt Onwadans välgörenhetsstiftelse.

Cristiano Ronaldo, Portugisisk internationell och stjärna anfallare av juventus av Turin, donerade 1,5 miljoner dollar till det palestinska folket under denna period av Ramadan, fasta månad bland muslimer, meddelade Onwadans välgörenhetsstiftelse.

Denna gest av solidaritet mot palestinierna är avsedd för invånarna i Gazastriben som för närvarande står inför en blockad införd av Israël.

Detta är inte det femfaldiga Golden Ball: s första bidrag till Palestinska orsaken.

I november 2012, medan Gaza israeliska bombningarna torkas under Pillar of Defense operation (försvars pelare, på franska), hade fotbollsspelare auktioneras hans Golden Boot för bästa europeiska målskytt säsongen för att samla in pengar, var medel överförs sedan till den palestinska befolkningen, särskilt barn.

Author: https://fr.sputniknews.com/international/201905171041145580-cristiano-ronaldo-fait-un-don-de-15-million-de-dollars-a-la-palestine-pour-le- ramadan / utm_source = https: //www.facebook.com/&utm_medium=short_url&utm_content=m2q5&utm_campaign=URL_shortening